Prisoners demiş ki:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Diğer charda 1.5b daha vardır onuda oyuna girdiğimde koyacağım charda toplam 3b'ye yakın gold mevcuttur.2 tane grab pet 1 adet atack pet (107Lwl) Char karşılığında 60TL veya ZSZC 1500 +silk ( Goldd, Char 'da olabilir )
Prisoners demiş ki:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Diğer charda 1.5b daha vardır onuda oyuna girdiğimde koyacağım charda toplam 3b'ye yakın gold mevcuttur.2 tane grab pet 1 adet atack pet (107Lwl) Char karşılığında 60TL veya ZSZC 1500 +silk ( Goldd, Char 'da olabilir )
Sağol.MaLaTYaLee44 demiş ki:Hayırlı Satıslar
Ohannes| bFme2 | Aragon demiş ki:Sakın ha sakın !! ZSZC gmleri boş yere türkleri banlıyor bin pişman olursun ^^

Zevk için herşey| bFme2 | Aragon demiş ki:Sakın ha sakın !! ZSZC gmleri boş yere türkleri banlıyor bin pişman olursun ^^
hacı ne yaptın yafrityus demiş ki:İtemsiz olarak üyelikle takas edelim
Boş üyelikle
Saçmada olsa Sw2 Üyelik lazım .
Şansımı deniyim dedim.

yok hacım lazım değil.frityus demiş ki:sw2de 200me karşı ZSZC de üyelik veriyim :)
90+ olursa 1k silk'de yanında alırım.lord-demon demiş ki:kardeş charı acill mi takas yapıyon acil deilse 1 hafta kadar bekler sen benim char 90+ olur o zmn veririm sana şuan 76
kardeş ben zszc ye para yatırmamak için swsro2 ye geçiyomPrisoners demiş ki:90+ olursa 1k silk'de yanında alırım.lord-demon demiş ki:kardeş charı acill mi takas yapıyon acil deilse 1 hafta kadar bekler sen benim char 90+ olur o zmn veririm sana şuan 76![]()
Char build nedir ?lord-demon demiş ki:kardeş ben zszc ye para yatırmamak için swsro2 ye geçiyomPrisoners demiş ki:90+ olursa 1k silk'de yanında alırım.lord-demon demiş ki:kardeş charı acill mi takas yapıyon acil deilse 1 hafta kadar bekler sen benim char 90+ olur o zmn veririm sana şuan 76![]()