ilk önce botumuzu ve loaderimizi burdan indiriyoruz http://www.dosya.tc/ZSZCdbbot.rar.html

ilk önce SrProxy açıyoruz ıp numarasını 64.150.183.207 olarak yazıyoruz

sonrada ZSZC MediaPatcher dosyayı açıp media patcher liyoruz sonrada
loaderimizi açıyoruz o öyle kalıyor sonrada botu açıyoruz SRO_Client yerini gösterip start game diyoruz
işte bukadar

çalıştıgının kanıtı
arkadaşlar hepsini yaptıktan sonra bot eger açmaya çalıştıgınızda açılmayıp dırt dırt yapıyosa ctrl+alt+delete yapın ordan bota sağ tıklayıp geçiş yap demeniz lazım 2 kere tıklasanızda olur

kardeşim dediklerini yaptım ama bota start dediğimde Please execute the Silkroad Exe hatası alıyorum neden acaba

Server
Flora
Takımı
Galatasaray
lord-demon demiş ki:
ilk önce botumuzu ve loaderimizi burdan indiriyoruz http://www.dosyaupload.net/934ZSZC db bot.rar

ilk önce SrProxy açıyoruz ıp numarasını 64.150.183.207 olarak yazıyoruz

sonrada ZSZC MediaPatcher dosyayı açıp media patcher liyoruz sonrada
loaderimizi açıyoruz o öyle kalıyor sonrada botu açıyoruz SRO_Client yerini gösterip start game diyoruz
işte bukadar

çalıştıgının kanıtı

harbiden müthiş bir çalışma ve sunum olmuş çok teşekkürler :muck:

yeni bişey örendim bot simge durumuna küçülmüşse açılmıyosa görev yöneticisinden geçiş yap diyin

Dediklerini yaptim ama oyuna girince solda pembe yazili olan metin gelmior ve bot acık ama hic bise yapmior

yaw ben hepsini yaptım pembe yazımız da çıkıo ama sroya girdiğinde bot kapanıyo ne yapacam :(

Canova

canova23 demiş ki:
tatu demiş ki:
FataleBower demiş ki:
Media Patcher da run time error veriyor bende çözüm nedir ?
sen oyun acıkken denemisin kapat öle dene
bende de aynı sorun var oyunda kapalı:S

run time error '63'
bad record number

yazıyor
tmm yaptım:) media pacher ı zszc nin içine atmanız gerekiyomuş öyle run time error vermiyo:)

canova benim soruma bi cvp verin yaw herşey tamam ama sroda chara start dediğimde bot kapanıyo ama pembe yazı gelio ne yapacam

Yukarı Alt