A Avasin OP ⭐ 17y 16 yil once #1 http://www.facebook.com/video/video.php?v=110741558964218 Şu videoyu nefessiz soluksuz izledim.. Yorumlarınızı Bekliyorum TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı +Q Yanıt Yaz Sil
P Pergio ⭐ 16y 16 yil once #2 Vay be TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Q Quattro ⭐ 19y 16 yil once #3 😱 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
M Mirage ⭐ 19y 16 yil once #4 😱 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
S Streetwise ⭐ 19y 16 yil once #5 Rabbim sen nelere kadirsin. 🙏 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
_ _SpinozA_ ⭐ 17y 16 yil once #6 😱 😱 😱 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
E EliteTurk ⭐ 18y 16 yil once #7 😱 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
_ _SpinozA_ ⭐ 17y 16 yil once #8 😱 😱 😱 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
E Explosive ⭐ 17y 16 yil once #9 😱 x 250 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
B Belarj ⭐ 17y 16 yil once #10 İşte bazı hayvanlara insanlık dersi 😈 [F diye korkma, azız diye çekinme.”[/B]''Bilge Tonyukuk'' TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
X Xpr3ssMusic ⭐ 19y 16 yil once #11 bu nasıl inanılmaz birşeydir ya 😱 😱 😱 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
A Adith ⭐ 18y 16 yil once #12 😢 pray: TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
A Avasin OP ⭐ 17y 16 yil once #13 Gerçekten gözlerime inanamadım ilk seferde^^ TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
G Guernica ⭐ 18y 15 yil once #14 Sevgi pray: eskiler bilir TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil