TurKKillS

Buralıyım
Kayıt
14 Mart 2007
Mesajlar
4.641
Beğeniler
19
Şehir
geriden...
Takımı
Galatasaray
Trabzonspor, Eskişehirspor'la berabere kalarak önemli yara aldı.



Trabzonspor'la golsüz berabere kalan Eskişehirspor ise bu beraberlikle rakibinin 6 maçlık galibiyet serisine son verdi. Es Es, ilk yarıda da Trabzonspor'un 6 maçlık galibiyet serisine yine 0-0 berabere kalarak son vermişti.

İLK DAKİKALARDA UZAKTAN ŞUTLAR

Trabzonspor, maçın ilk 5 dakikasında uzaktan şutlarla rakip kaleyi yokladı. Bordo-mavililerde, önce Burak, ardından Alanzinho ve Jaja uzaktan şansını denedi fakat hiçbir şut kaleyi bulmadı.

JAJA'NIN ŞUTU DİREKTEN DÖNDÜ

Karşılaşmanın 24. dakikasında Trabzonspor gole çok yaklaştı. Kaleye yaklaşık 30 metre uzaklıktan kazanılan serbest vuruşu Jaja kullandı. Brezilyalı oyuncunun şutu yan direğe çarptı ve oyun alanına geri döndü.

BURAK GOLE ÇOK YAKLAŞTI

Trabzonspor ilk yarının son dakikalarında rakip kalede etkili oldu. Umut'un ortasında penaltı noktasına yakın bir yerde Burak vurdu, top az farkla yandan dışarıya gitti.

ESKİŞEHİRSPOR HEMEN CEVAP VERDİ

Kalesinde yaşadığı tehlikeden hemen sonra Eskişehirspor, Trabzonspor kalesinde pozisyon buldu. 39. dakikada Koray'ın sağ taraftan getirdiği topta altıpas üzerinde pozisyon bulan Batuhan, topu sektirdi ve bordo-mavili takımın savunması tehlikeyi uzaklaştırdı.

MUSTAFA YUMLU ATTI AMA

Trabzonspor 43. dakikada Eskişehirspor filelerini sarstı fakat ağlara giden top 'gol' değeri kazanmadı. Sol kanattan yapılan ortaya altıpas üzerinde kafayı vuran Mustafa Yumlu golü attı fakat maçın hakemi bordo-mavili oyuncunun rakibine faul yaptığını belirtti ve golü geçersiz saydı.

PENALTI TARTIŞMASI

İkinci yarının başında penaltı tartışmaları yaşandı. Eskişehirspor'un atağında ceza sahası sol çaprazında Koray, Alanzinho'nun müdahalesi sonrasında yerde kaldı. Karşılaşmanın hakemi bu pozisyonda 'devam' dedi.

BU KEZ BURAK ATTI YİNE SAYILMADI

Bordo-mavililer, 52. dakikada bir kez daha golü buldu fakat yine geçersiz sayıldı. Eskişehirspor savunmasının arkasına atılan topta Burak, Volkan'ı geçtikten sonra topu ağlarla buluşturdu ama maçın hakemi bu pozsiyonda da Burak'ın faul yaptığını belirtti ve ağlara giden top 'gol' değeri kazanmadı.

TRABZONSPOR KALESİNDE BÜYÜK TEHLİKE

Eskişehirspor 57. dakikada gole çok yaklaştı. Ceza sahasının hemen dışında kazanılan serbest vuruşu Pele kullandı. Doğrudan kaleye gelen sert şutta Tolga topu güçlükle çıkartırken, devamında Colman son anda tehlikeyi uzaklaştırdı.

UMUT KARŞI KARŞIYA KAÇIRDI

Eskişehirspor savunmasının bir anlık boşluğunda Trabzonspor'da Umut Bulut, çok net bir pozisyon yakalıadı. Penaltı noktasına yakın bir noktada kaleciyle karşı karşıya kalan Umut, yerden vurdu, bu pozsiyonda Ivesa gole izin vermedi.

BURHAN İNANILMAZI YAPTI

Mücadelenin son dakikaları müthiş bir heyecana sahne oldu. 84. dakikada Sezer soldan ceza sahasına girdi ve son çizgiye indikten sonra ortasını yaptı. Altıpasın hemen önünde, bomboş poziyonda topla buluşan Burhan, topu yandan dışarıya gönderdi.

TOLGA KIRIK BURUNLA DEVAM ETTİ

Maçın son dakikalarında bordo-mavili ekibin kalecisi Tolga büyük bir şanssızlık yaşadı.

Eskişehirspor'un atağında Tolga Zengin, Eskişehirsporlu futbolcu Burhan'la çarpıştı ve yerde kaldı. Sağlık görevlileri hemen oyun alanına girdi ve ilk müdahaleyi yaptı. Burnu kırılan Tolga, oyuncu değişikliği yapılmasına izin vermedi ve maça devam etti.


TRABZONSPOR'UN GALİBİYET SERİSİ SONA ERDİ

Trabzonspor, Eskişehirspor'la berabere kalarak hem şampiyonluk yolunda önemli bir yara aldı, hem de 6 maçlık galibiyet serisine son verdi. En son puan kaybını 3-3'lük Kaysersipor maçında yaşan bordo-mavililer, daha sonra yaptığı Beşiktaş, Kasımpaşa, Gençlerbirliği, Konyaspor, Galatasaray ve Bursaspor maçlarını kazanmıştı.

İLK YARIDA DA AYNISI OLMUŞTU

Eskişehirspor, Trabzonspor'la berabere kalarak ikinci kez rakibinin 6 maçlık galibiyet serisini sonlandırmış oldu. Sezonun ilk yarısında da 6 maçlık galibiyet serisini rakibiyle 0-0 berabere kalarak sonlandıran Eskişehirspor, 30. hafta da sahadan aynı skorla ayrıldı ve yine galibiyet serisini bitirdi.
 
Yukarı Alt