hll len xdsarkolata demiş ki:Bir karar verdim, kasim gibi dershaneden falan kaydimi aldirdim. Tüm kitaplari attim. Okulumda ilk 1k içinde olan arkadaşlar var ama pisman degilim kendi kararimi verdim cunku biliyorum ki hayatta iyi yerlere gelmenin tek yolu yaptığın puan okuduğun üniversite değil. Sinava da girdim ilkokul temelimle yavaaş yavaaş çözdüm sakin bir şekilde de çıktım
![]()
o matematik netleri için sıfırdan ortalama kaç ay emek verdin hacısarkolata demiş ki:Bir karar verdim, kasim gibi dershaneden falan kaydimi aldirdim. Tüm kitaplari attim. Okulumda ilk 1k içinde olan arkadaşlar var ama pisman degilim kendi kararimi verdim cunku biliyorum ki hayatta iyi yerlere gelmenin tek yolu yaptığın puan okuduğun üniversite değil. Sinava da girdim ilkokul temelimle yavaaş yavaaş çözdüm sakin bir şekilde de çıktım
![]()
Serj demiş ki:Bu mesaj sarkolata rumuzlu uyeden alinti yapildi
o matematik netleri için sıfırdan ortalama kaç ay emek verdin hacısarkolata demiş ki:Bir karar verdim, kasim gibi dershaneden falan kaydimi aldirdim. Tüm kitaplari attim. Okulumda ilk 1k içinde olan arkadaşlar var ama pisman degilim kendi kararimi verdim cunku biliyorum ki hayatta iyi yerlere gelmenin tek yolu yaptığın puan okuduğun üniversite değil. Sinava da girdim ilkokul temelimle yavaaş yavaaş çözdüm sakin bir şekilde de çıktım
![]()
Bak zeki çocuksun , gittiğin lisede en iyilerinden.sarkolata demiş ki:Bir karar verdim, kasim gibi dershaneden falan kaydimi aldirdim. Tüm kitaplari attim. Okulumda ilk 1k içinde olan arkadaşlar var ama pisman degilim kendi kararimi verdim cunku biliyorum ki hayatta iyi yerlere gelmenin tek yolu yaptığın puan okuduğun üniversite değil. Sinava da girdim ilkokul temelimle yavaaş yavaaş çözdüm sakin bir şekilde de çıktım
![]()
Diploma puanınla gidiyorsunAvocado demiş ki:Sınavsız geçiş hakkı için en az kaç puan gerek
[ Mesaj mobilden gonderildi Android ] mobile
Bazen insan pişman olur çok geç değildir ama kaybettiği zamana üzülür. İnşallah sen bunu yaşamazsın.sarkolata demiş ki:Bir karar verdim, kasim gibi dershaneden falan kaydimi aldirdim. Tüm kitaplari attim. Okulumda ilk 1k içinde olan arkadaşlar var ama pisman degilim kendi kararimi verdim cunku biliyorum ki hayatta iyi yerlere gelmenin tek yolu yaptığın puan okuduğun üniversite değil. Sinava da girdim ilkokul temelimle yavaaş yavaaş çözdüm sakin bir şekilde de çıktım
![]()
Çünkü sen einstein'sın.Rebellen demiş ki:Ben bile 2. kez girsemiydim diye düşündüm baya bu parayı verene kadar ünime en az 25 hatta büyük ihtimal %50 alırdım burs. Geriye dönüş zor o yüzden.
Fenasın :)Mr. Mojo Risin' demiş ki:Abi nasıl bu kadar düşük alıyorsunuzBen girdiğim günün gecesinde gece 4e kadar partide içip gittim sınava 350 falan almıştım
Neyse hayırlı olsun tabi herkese :)
Bende senin gibi dusunuyordum , sonra askerlik gercegi aklima geldi :)sarkolata demiş ki:Bir karar verdim, kasim gibi dershaneden falan kaydimi aldirdim. Tüm kitaplari attim. Okulumda ilk 1k içinde olan arkadaşlar var ama pisman degilim kendi kararimi verdim cunku biliyorum ki hayatta iyi yerlere gelmenin tek yolu yaptığın puan okuduğun üniversite değil. Sinava da girdim ilkokul temelimle yavaaş yavaaş çözdüm sakin bir şekilde de çıktım
![]()
Burda demek istediğimi anlamayıp bu kadar aptalca mesaj atarak zekanı göstermiş oldun tebrik ediyorumNoMoreLove demiş ki:Bu mesaj Rebellen rumuzlu uyeden alinti yapildi
Çünkü sen einstein'sın.Rebellen demiş ki:Ben bile 2. kez girsemiydim diye düşündüm baya bu parayı verene kadar ünime en az 25 hatta büyük ihtimal %50 alırdım burs. Geriye dönüş zor o yüzden.
Alın kardeşim, doğru olanı yapmışsın zatensarkolata demiş ki:Bu mesaj Mr. Mojo Risin' rumuzlu uyeden alinti yapildi
Fenasın :)Mr. Mojo Risin' demiş ki:Abi nasıl bu kadar düşük alıyorsunuzBen girdiğim günün gecesinde gece 4e kadar partide içip gittim sınava 350 falan almıştım
Neyse hayırlı olsun tabi herkese :)