Artık imzamın yenilenmesi gerekdiğini düşündüm ve gece kendi çapımda uğraşarak bi tane yapdım. Burda size sergileyip iyi/kötü yorumları duymak istiyorum.
Herkeze teşekkürler
Herkeze teşekkürler

imza;

sizinki kadar olmasada bencede güzel hoşuma gitdi.CosmicGate demiş ki:Güzel Güzel :)
ahahNiNCaSu demiş ki:Sana görev d.mod paneline imza nasıl yapılır.Biraz photoshop öğret arkadaşlarınaHerkez kendi imzasını yapsın.Sende;
Bkz:İmza yapımı ders1
İmza yapımı der2 ...../ böyle uzar gider.Hem kendini geliştirirsin,hemde deneme moderatör arkadaşlarını geliştirmeye teşvik edip rekabet yaratmış olursun.Ve bu sana yol,su,moderatörlük rütbesi olarak geri döner![]()
Sen birşeyleri becermeye çalış biz desteklerizThe Black demiş ki:ahahNiNCaSu demiş ki:Sana görev d.mod paneline imza nasıl yapılır.Biraz photoshop öğret arkadaşlarınaHerkez kendi imzasını yapsın.Sende;
Bkz:İmza yapımı ders1
İmza yapımı der2 ...../ böyle uzar gider.Hem kendini geliştirirsin,hemde deneme moderatör arkadaşlarını geliştirmeye teşvik edip rekabet yaratmış olursun.Ve bu sana yol,su,moderatörlük rütbesi olarak geri döner![]()
![]()
gece bi tane daha yapmaya uğraşıp topic haline getiririm![]()
kendi çapımda![]()
çok saolun. yarın açmadan atarım sizeNiNCaSu demiş ki:Sen birşeyleri becermeye çalış biz desteklerizTabi ki her zaman değil elimden bu kadar geldi de bana pm at.Ben genel bir elden geçiririm sende açarsın konunu brotha
![]()
Yarın açacağına geç aç ama güzel ötesi olsunThe Black demiş ki:çok saolun. yarın açmadan atarım sizeNiNCaSu demiş ki:Sen birşeyleri becermeye çalış biz desteklerizTabi ki her zaman değil elimden bu kadar geldi de bana pm at.Ben genel bir elden geçiririm sende açarsın konunu brotha
![]()
![]()
Şimdiden başladım çalışmaya Allahın izniyle süper olcak inş.NiNCaSu demiş ki:Yarın açacağına geç aç ama güzel ötesi olsunThe Black demiş ki:çok saolun. yarın açmadan atarım sizeNiNCaSu demiş ki:Sen birşeyleri becermeye çalış biz desteklerizTabi ki her zaman değil elimden bu kadar geldi de bana pm at.Ben genel bir elden geçiririm sende açarsın konunu brotha
![]()
![]()
Geç olsunda güç olmasın...
ahahaTony Montana demiş ki:İmza güzel olmuş
PS Birde şu NiN'e photoshop öğret ahahaha![]()