Kayıt
11 Mayıs 2007
Mesajlar
851
Beğeniler
0
Şehir
Thief Town
7 Vion - 7Ease - 7Dater (Şeytan üçgeni :) )

7Vion - Kullancagımız bot programı.
7Ease- 7Vion'un programını bot serverına bağlanmasını sağlayan program.
7Dater- 7Vion ve 7Ease 'in güncelleri çıktıgında download etmenizi sağlayacak olan program.Bu program sayesinde orada burada link aramayacaksınız 7DAter sayesinde orjinal sitesinden 7Vion ve 7Ease 'nin güncelini çekeceksiniz :)

Malzemeler

7Vion ve 7Ease i indirmemiz şart.Fakat hala DeppBlue7 linkleri vermedi , 1 gün içerisinde vereceklerini söylüyorlar.
7Vion ve 7Ease gelince linkleri vereceğim.
7Vion'u çalıştırabilmek için sitesine üye olmanız lazım çünü çalıştırırken üye adınızı soracak.Üye olmak için aşağıdaki linke tıklayın ;
http://stingray.sourcedns.com/~insta/3cho/
Linke tıkalyınca siteye yöneleceksiniz , orada Register butonu var.Ona tıklayın ve hemen bir üyelik alın ! Registere tıklayınca sizden 2 account name isteyecek.1.si log in olurken kullanacagınız nick , 2.si sitede görünecek nick.İki nickiniz de farklı olsun ve oyundaki gerçek idniz ile aynı olmasın.E-maili de yazdıktan sonra kayıt olunuz.

Bot idsi alma

7Vion'u(Botu) çalıştırın , sağ alt köşede [3] simgesi çıkacak.[3] 'e sağ tıklayıp , options/register sekmesine tıklayın.Aşağıdaki resim çıkacak.

-Resim Silinmiş.

Mouse imlecini bu ekrandaki soru işareti üzerine getirin , o soru işareti kutucugunda yazan account ve passwordu account-password kısmına aynen yazın ve login deyin.

http://img213.imageshack.us/img213/2779/7v2drkwg2.jpg

Login deyince aşağıdaki pencere gelecek , burada registere basın.

-Resim Silinmiş.

Sonra da bot kayıt menüsü gelecek.Burada Forum name kısmına , 7Vion'un sitesinde aldıgınız üyelik adını yazın.(Kayıttaki log-in üyeliğini yazın , forumda görünen üyeliği değil)
Account Name kısmına istediğinizi yazın , yazacagınız şey sizin Bot ID'niz olacak ve botu çalıştırırken gerekecek.(Oyundaki id ile aynı almayın)
Password: ID'nizin şifresi , siz belirleyeceksiniz yine.
Account Type : Tabi ki bot accountu seçeceksiniz.
Bu formu doldukrduktan sonra Create butonuna basınız.(Aldıgınız bu bot accountunu her zaman kullanabilirsiniz)
VE 7VION İLE BOT KULLANIM KISMI
7Vion'u çalıştırın , simgesi sağ alt köşeye gelecek , o simgeye sağ tıklayın , options/bot login kısmına gelin.Karşınıza acc-pw menüsü gelecek , yani aldıgınız bot account ve password.Bunları girin ve logine basın.
Bunları yaptıktan sonra tekrar [3] simgesine(sağ alt köşede görev çubugunda) sağ tıklayın "start silkroad" butnuna tıklayın.Oyuna girin id-pw nizi yazın , login olduktan sonra yine [3] simgesine sağ tıklayın ve Open Bot butonuna tıklayın.Karşınıza bot menüsüçıkacakır.Bot menüsü kısayol tuşu ise "H" tuşudur.
-Resim Silinmiş.
-Resim Silinmiş.
 
Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Kayıt
20 Mart 2007
Mesajlar
406
Beğeniler
0
Şehir
panama
şimdi üye oldum ama şole bişey oldu sumbite dedim bişeyi yanlış yapmışım duzeltip yeniden sumbite dedim server değiştirmeyi unuttum uye olurkenki server benim şuan oynadığım server deil sorun olurmu?
 
Kayıt
11 Mayıs 2007
Mesajlar
851
Beğeniler
0
Şehir
Thief Town
renklibere demiş ki:
şimdi üye oldum ama şole bişey oldu sumbite dedim bişeyi yanlış yapmışım duzeltip yeniden sumbite dedim server değiştirmeyi unuttum uye olurkenki server benim şuan oynadığım server deil sorun olurmu?
Hayır sorun olmaz o forum üyeliği zaten.
 
Yukarı Alt