Kayıt
10 Nisan 2007
Mesajlar
7.172
Beğeniler
0
Şehir
Paralel evren


Apple hazırlıklara başladı mı?

Apple yeni iPhone hakkında ağızını sıkı tutuyor ama bu küçük ipucu heyecan yaratmak için yeterli...

Apple her konuda olduğu gibi yeni iPhone konusunda da sır vermiyor. İnsanlara ise Apple'ın yaptıklarını inceleyip tahmin yürütmek kalıyor.

Mac daily news adlı internet sitesi de Apple'ın son hareketinden yola çıkarak takipçilerini heyecanlandıran bir tespitte bulunuyor. Siteye göre Apple, 22 Haziran'da yeni iPhone'u duyurabilir.

Sitenin yaptığı çıkarım şu: Apple 22 Haziran'da bir konferans salonunu kiralıyor. Bunu önemli kılan şey ise önceki 3 iPhone'un da bu konferans salonunda açıklanmış olması.

Site 22 Haziran'ı büyük gün olarak ilan etse de, kimse bu konuda kesin olarak bir şey söyleyemiyor. 2 ay daha bekleyip neler olacağını birlikte göreceğiz...


Haziranı gösteren ikinci işaret...

Küçük bir Kanada operatörü olan SaskTel'in CEO'su Robert Watson da, yaptığı açıklama ile Haziran iddialarını doğruluyor.

Watson'ın yaptığı açıklama şu şekilde: " İyi haber, Apple'ın yeni iPhone'u Haziran ayı içerisinde piyasaya sunacak olması. Bunun için tüm hazırlıklarımızı yaptık. Yeni iPhone konusunda çok heyecanlı olduğumuzu söyleyebilirim."

İşin garip kısmı ise, Watson'ın bu açıklamaları yapmasından hemen sonra, SaskTel'den ikinci bir açıklama gelmiş olması. Bu açıklamada, Watson'ın sözlerinin yeni bir iPhone olarak algılanmaması isteniyor. Ama Watson, açıklamasında açık ve net bir biçimde yeni iPhone kelimelerini kullanıyor. Büyük ihtimalle, ilk açıklama Apple'ı pek mutlu etmedi ve şirket ikinci bir açıklama yapmak zorunda kaldı...


 
Yukarı Alt