!Bot Beta olarak yayınlandı arkadaşlar. Daha birçok yenilik gelicek..

Özellikler:
♦Buff/Skills
♦Bilgileri Kayıt Etme
♦2 Autopot
♦Silkroad'ı küçültebilmek
♦Silkroad Alttayken Karakterinisin HP/MP'sini görebilmek...

Kod:
Düzeltilen Buglar
Parameter #2 Hatası
Yeni Botumuzdan Bir Görüntü:

Download
http://ul.to/7d7uxr
Download

Virus Tarama Sonuçları

Teşekkürler parayı toplaması için felan autograb mı koyucaz skill yerine ?

Ps:Oyuna girdikten sonra mı açıyoruz ?

Minotoche demiş ki:
!Bot Beta olarak yayınlandı arkadaşlar. Daha birçok yenilik gelicek..

Özellikler:
♦Buff/Skills
♦Bilgileri Kayıt Etme
♦2 Autopot
♦Silkroad'ı küçültebilmek
♦Silkroad Alttayken Karakterinisin HP/MP'sini görebilmek...

Kod:
Düzeltilen Buglar
Parameter #2 Hatası
Yeni Botumuzdan Bir Görüntü:

Download
TurkDepo
Download

Virus Tarama Sonuçları

/güncel

fembrıa serverı acık degıl kı :S kapalı server ıcın baya hızlısınız =)

Programın açılması için küçük sıyrıklar onlar. İsterseniz kullanmayabilirsiniz..

ps. virus diyen programların 7 sinin ismini önceden duymamıştım ^^. zaten 8 tane program virüslü diyor.

Minotoche demiş ki:
Programın açılması için küçük sıyrıklar onlar. İsterseniz kullanmayabilirsiniz..

ps. virus diyen programların 7 sinin ismini önceden duymamıştım ^^. zaten 8 tane program virüslü diyor.
avast kaspersky panda oldukca iyi virüs programlarıdır 1 virüs degil 2 virüs degil 8 tane virüs bence konuyu kaldır

LetheVaLente76 demiş ki:
Minotoche demiş ki:

avast kaspersky panda oldukca iyi virüs programlarıdır 1 virüs degil 2 virüs degil 8 tane virüs bence konuyu kaldır
1000 kişi indirirde 1 kişinin sesi çıkarsa burda sorun vardır :wink1:

Minotoche demiş ki:
LetheVaLente76 demiş ki:
Minotoche demiş ki:

1000 kişi indirirde 1 kişinin sesi çıkarsa burda sorun vardır :wink1:
Yapılan yorumların cogu olumsuz zaten bir program paylasırsın 1-2 virüs olur tamam ama 8 tane olması cok dikkat cekiyor.Ha tamam ben ındırır charımı kasarım ama 2 gun sonra charlarında item gormedıklerı zaman o programın içinde kimin email adresi varsa Allah bereket versin der bu kadar basit.Sonucta illegal bir program ne olacagı belli olmaz.Buradan arkadaslara seslenıyorum charı iyi itemleri iyi olanlar indirmesin yazık olur emeklerınıze

LetheVaLente76 demiş ki:
Yapılan yorumların cogu olumsuz zaten bir program paylasırsın 1-2 virüs olur tamam ama 8 tane olması cok dikkat cekiyor.Ha tamam ben ındırır charımı kasarım ama 2 gun sonra charlarında item gormedıklerı zaman o programın içinde kimin email adresi varsa Allah bereket versin der bu kadar basit.Sonucta illegal bir program ne olacagı belli olmaz.Buradan arkadaslara seslenıyorum charı iyi itemleri iyi olanlar indirmesin yazık olur emeklerınıze
sen ki bu forumda sözlük yazarı olmuşsun ve hala burada böyle paylaşımlar olamayacağını öğrenememişsin. yazık sana.

Minotoche demiş ki:
LetheVaLente76 demiş ki:
sen ki bu forumda sözlük yazarı olmuşsun ve hala burada böyle paylaşımlar olamayacağını öğrenememişsin. yazık sana.
Ben sana programdaki virüslerden bahsediyorum cok fazla virüs var.Hem benim yazdıklarım sadece bir eleştiri ayrıca exl hakkında kotu bir şey söylemem

LetheVaLente76 demiş ki:
Ben sana programdaki virüslerden bahsediyorum cok fazla virüs var.Hem benim yazdıklarım sadece bir eleştiri ayrıca exl hakkında kotu bir şey söylemem
iyi canım indirme sen başlasınada engel olma.

AçıLmıyorrr NasıL Bişi Yaptınız Bi daha Gözden geçirin yada adam akıllı bi Bot Koyun Suraya Yhaa..

Yukarı Alt