Bence Çok Güzel Melek Dress'inde Sonraki En İyi Dress...
Sizlerinde bu kıyafetler hakkındaki yorumlarınızı bekliyorum...
ilk gördüğümde bende tanımlayamadım ayrıntıda durmadım sen bu mesajı yazınca dikkat ettim..Titus Pullo demiş ki:ADamın arkasında ki uzun beyaz şey ne yaf. O pek hoşuma gitmedi. Mantıklı bir açıklaması olursa alabilirim bu kıyafetlerden (:
İşte Bu Yüzden Kimse Almayacak.LegendTurks demiş ki:ilk gördüğümde bende tanımlayamadım ayrıntıda durmadım sen bu mesajı yazınca dikkat ettim..Titus Pullo demiş ki:ADamın arkasında ki uzun beyaz şey ne yaf. O pek hoşuma gitmedi. Mantıklı bir açıklaması olursa alabilirim bu kıyafetlerden (:
Müslümanların İşareti Hilal Şeklinde Hançer...
o senin düşüncen.Mr_DangeR demiş ki:İşte Bu Yüzden Kimse Almayacak.LegendTurks demiş ki:ilk gördüğümde bende tanımlayamadım ayrıntıda durmadım sen bu mesajı yazınca dikkat ettim..Titus Pullo demiş ki:ADamın arkasında ki uzun beyaz şey ne yaf. O pek hoşuma gitmedi. Mantıklı bir açıklaması olursa alabilirim bu kıyafetlerden (:
aynen öyle Talhacım. 7 magic option kaçırılmaz,görüntüsüne bakmam alırım :)_AvRiL_ demiş ki:cadı kıyafetinden sonraki 3 parcalı olarak cıkan ilk kıyafet valla bence kaçmaz bu^^
Çok Haklısın Neden Herkez Onu Kuyruk Olarak Görüyor.LegendTurks demiş ki:ilk gördüğümde bende tanımlayamadım ayrıntıda durmadım sen bu mesajı yazınca dikkat ettim..Titus Pullo demiş ki:ADamın arkasında ki uzun beyaz şey ne yaf. O pek hoşuma gitmedi. Mantıklı bir açıklaması olursa alabilirim bu kıyafetlerden (:
Aynı Fiyat Olmaz.LegendTurks demiş ki:Birşey soracam 3 parça dediniz yine aynı fiyatmı 130 silkmi ?