Nasıl olmuş arkadaşlar imza. psde fırçaları kullanmasını bilmiyorum o yüzden sade oldu 

![]() |
imzadaki resme bakıp güzel değil mi dedin senCollapse demiş ki:Avatarı koyarken fotonun kare olmasına dikkat et. Yani 300*300 555*555 gibi olsun. Daha önceki avatarlarında da resimler enine boyuna büzülmüştü. Ve avatarın kasarak açılmaması için boyutunu çok büyük yapma 500pixelden düşük resimler ideal.
Kız pek güzel değil beğenmedim açıkcası
[ Mesaj mobilden gonderildi iPad ] mobile
imza mı avatar mı? yoksa ikisi birden mifrityus demiş ki:beğenmedim keke
imzanın sağ alt köşesine dikkatli bakarsan görürsünLa'l demiş ki:Hatun seçimi yalnış olmuş sanki (ben beğenmedim hatunu)
Ama tonlama, renk geçişleri güzel uymuş; genel olarak güzel. bir de imzada kullanıcı adı yazısı eksik :)
Kapkara puntolarla o kadar çok belirgin yazılmış ki dikkatimden kaçmış, görememişim; kusura bakma admin kardeşsytgkdmr demiş ki:Bu mesaj La'l rumuzlu uyeden alinti yapildi
imzanın sağ alt köşesine dikkatli bakarsan görürsünLa'l demiş ki:Hatun seçimi yalnış olmuş sanki (ben beğenmedim hatunu)
Ama tonlama, renk geçişleri güzel uymuş; genel olarak güzel. bir de imzada kullanıcı adı yazısı eksik :)![]()
Estf.La'l demiş ki:Bu mesaj sytgkdmr rumuzlu uyeden alinti yapildi
Kapkara puntolarla o kadar çok belirgin yazılmış ki dikkatimden kaçmış, görememişim; kusura bakma admin kardeşsytgkdmr demiş ki:Bu mesaj La'l rumuzlu uyeden alinti yapildi
Ama tonlama, renk geçişleri güzel uymuş; genel olarak güzel. bir de imzada kullanıcı adı yazısı eksik :)![]()
![]()
![]()
![]()