Kayıt
14 Temmuz 2007
Mesajlar
697
Beğeniler
0
Şehir
ExL
Trabzonspor- Fenerbahce maçında hoparlörlerden anons yapılır: "İşitme engelli Ali Kahraman, Ali Kahraman stad kapısından bekleniyorsunuz!"

Rize Muftu Mahallesi imamı Ramazan'da aksam ezanını okuması için bir öğrenciyi görevlendirir. Ögrenci kapalı sandığı mikrofona, pratik yapmak için ezan okur. İmam durumu fark edip minareye çıkar ve ezanvaktinin gelmediğini duyurur. Ama geç kalmıstır ve mahalleli orucunu çoktan açmıstır.

İki arkadaş Devlet Bakanı'na bir şikayet için giderler. Bakanı binadan çıkarken yakalarlar. İşinin acele olduğunu söyleyen Bakan "Cep telefonlarınızı bırakın ben sizi ararım" der. İki arkadaş da, cep telefonlarını bakanın sekreterinin masasına bırakarak, çıkıp gider...

Rizeliler Trabzon'a doğru gelirken elektrik direğinde birini görür. Adam ayakkabısını çıkarmış sallamaktadır. Elektiriğe kapıldığını düşünerek kurtarmak için kalasla adama vurmaya başlarlar. Adam düşer. Olayı gören Trabzonlular arkadaslarının dövüldüğünü zannedip Rizeliler'e saldırır. Kavgayı polis zor yatıştırır!

Trabzon Maraş Caddesi'ndeki bos bir iş yerinin camına "Rifat Guney Rusya'da işlerinin bozulduğu için parası çok, işi bilmeyen ortak aranıyor" tabelası asılır. Görenleri hayrete düşüren bu tabela ilanına karşılık 8 kişinin başvuruda bulunması daha da ilginçtir.

Trabzon Farabi Tip Fakultesi'ne gelen iki araçtan birinden inen Karadenizli bağırır: "Çabuk sedye getirin." Arkadaki diğer otomobile de dönerek: "Acele edin hastayı yavas cikarin" der. Seslendigi otomobilden su cevabi alir: "Hasta sizin arabada değil mi?" Rize'den gelen iki araç da acil hastayı evde unutmustur.
 
Yukarı Alt