Kayıt
4 Eylül 2008
Mesajlar
1.885
Beğeniler
0
Şehir
Cehennet


16 yaşındaki kızı öldürüp, parçalayıp, patatesle yiyen iki yamyam Rus'un davası, juri üyelerinin kızın fotoğraflarına bakarken dayanamamaları üzerine ertelendi.



20 yaşındaki Maxim Golovatskikh ve arkadaşı Yury Mozhnov'un, Karina Barduchian'ı banyoda boğduktan sonra vücudunu parçalayıp, patatesle pişirdikten sonra, komşularına sundukları iddia ediliyor. Davaya ara verilmeden önce, Ekaterina Zinovyeva mahkemede Ocak 2009'daki cinayet gecesi arkadaşlarıyla parti verdiklerini anlatıyordu.



Ekaterina, "Maxim ve Karina banyoya birlikte gittiler ve ben de yatağa yöneldim" dedi. "Uyumak üzereydim ancak su sesleri ve bazı gürültüler duydum ama endişelenmedim. Bir süre sonra uyandım ve ne olduğunu kontrol etmeye karar verdim."



"Banyoya yöneldim ama Yury beni durdurup, yatağa dönmemi söyledi. Daha önce Karina'yı öldürmekle ilgili şaka yapmışlardı ama tabii ki ciddi olduklarını bir an bile düşünmemiştim" şeklinde konuşan Ekaterina, ertesi gün işten eve geldiğinde Maxim ve Yury'nin kendisine etli patates yemeği sunduklarını ve yemeği yediğini belirtti.



Savcı Andrei Lavrenko "Kurbanın cesedini parçaladılar, bir kısmını yediler ve kalanları da çöpe attılar" açıklamasını yaptı. Açıklama yapan bir polis yetkilisi, ikilinin cinayeti hemen kabul ettiğini, sarhoş ve aç oldukları için yaptıklarını söylediklerini açıkladı. Duruşmaya önümüzdeki hafta devam edilecek.


sin:
 

Absence

 
Kayıt
29 Aralık 2007
Mesajlar
8.261
Beğeniler
1
Sade yeseler daha mı iyiydi şimdi üzerine basa basa patatesi söylemiş insan yemişler len
 
Kayıt
27 Mayıs 2008
Mesajlar
403
Beğeniler
0
Bunlar İnsan olamaz da. Kız 16 yaşında Bunların yanında ne işi var :S
 
Kayıt
17 Nisan 2008
Mesajlar
1.670
Beğeniler
0
Şehir
SA xd
onun bunun cocukları kızında suçu var amma
kızın onların yanında işi ne?
bence suçun bir kısmıda o kızda...
ama bu yapılan insanlık dışı birşey
bunların münasip yerlerini kesecen
patetesle zorla yedircen onun bunun da degil itin kopegin cocukları
 
Kayıt
15 Şubat 2009
Mesajlar
5.756
Beğeniler
0
Şehir
Sakarya
Tamam iyi güzel de ; o kız'ın ailesi nerdeydi ? o kızın aklı mı yoktu? Tiplere baksana bu it ile domuz kırmalarının yanında ne işi vardı?Niye banyoya beraber girdi? Ailesi iyi bir eğitim verseydi aklını başına alsaydı.
 
Kayıt
9 Eylül 2008
Mesajlar
2.555
Beğeniler
0
Şehir
Gladia
ohaa ohness yuh hiç acımadılarmı veya hiçmi mide yok heriflerde insan yemis serefsiz köpekler it soyları daral:
 
Yukarı Alt