- Server
- Flora
- Takımı
- Galatasaray
s
Turkkahin demiş ki:ya ark bn bu potu aldım falan sro bot acılmıoo degişik sitelerde işlemlerden falan yap dio oda olmioo ya bi bilginiz falan warsa yalwarırım yardım edn ya lutfennn Sad
Turkkahin demiş ki:ya ark bn bu potu aldım falan sro bot acılmıoo degişik sitelerde işlemlerden falan yap dio oda olmioo ya bi bilginiz falan warsa yalwarırım yardım edn ya lutfennn Sad
bende güliyim bariaragorn3333 demiş ki:Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad
Vistada bot çalışmaz demişsin ama yanılıyosun bende çalışıyo ama arada sırada oyun acılırken sro_client.exe calısmayı durdurdu kahvekeyfi diyor ben kendi carımı vistada kasıyorum_ErKo_ demiş ki:Vistada bot calismaz. Bendede o dert var, ikinci bigisayarim Laptop ve Vista kurulu
botu bir türlü calistiramadim.Bizzat bu sorunu MSN den bot kredi satan kisilere sordum, kendileride botun vistada calismayacagini söylediler.
http://www.botsmall.com un forumunda bir kisi bir yol ile botu calistirdigini yazmis, ingilizce yaziyor tabii, denemedim bende.Umarim ileride bununda bir yolunu bulurlar.Simdilik hic bir sekilde calismiyor Vistada, illada cok istiyorsan sana tavsiyem Format at ve Windows XP kur.
Kolay gelsin.