![]() |
Saol Teriyaki Boyz - Cho Large extraokkBeijo demiş ki:tebrikler ...arkada çalan müzigin adı nedir ?
Bırak 71'i 76 da açıkdR.NooB demiş ki:Tbrx (: charın guzelmış Rolling Eyes Rolling Eyes 71 skılıde acık Cool Bugune kadar bır cok kez ısuya gıttım 2 kez tek yakaladım 2 sındede DreamS dıe bı adam 80 lvl ınt elımden aldı Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad 80 lvl ınt ne ısın war orda gıt lord kes :?!!!
saol extraokkextraloob demiş ki:tebrikler extraokk
dR.NooB demiş ki:Tbrx (: charın guzelmış Rolling Eyes Rolling Eyes 71 skılıde acık Cool Bugune kadar bır cok kez ısuya gıttım 2 kez tek yakaladım 2 sındede DreamS dıe bı adam 80 lvl ınt elımden aldı Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad 80 lvl ınt ne ısın war orda gıt lord kes :?!!!
lazvegaz demiş ki:dR.NooB demiş ki:Tbrx (: charın guzelmış Rolling Eyes Rolling Eyes 71 skılıde acık Cool Bugune kadar bır cok kez ısuya gıttım 2 kez tek yakaladım 2 sındede DreamS dıe bı adam 80 lvl ınt elımden aldı Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad 80 lvl ınt ne ısın war orda gıt lord kes :?!!!
üstü +7 set yada sosun set olmayan full int biraz deil baya zor keser lordu