Windows, yerel saklanan profili yükleyemiyor. Hasar görmüş profil veya yetersi güvenlik hakları buna sebep olabilir. Bu sorun devam ederse, ağ yöneticinizle bağlantıya geçin.
---
Aynen bu hatayı üst üste 2 kere veriyor.Bilgisayar açılıyor ama bu hatanın sebebini anlayamadım nasıl çözerim bunu bilgisayarımda virüs mü var ?

Edit: Birde sanırım bazı ayarlarım kaydedilmiyor az önce Görev Çubuğundaki Hızlı Başlat ı aktifleştirdim ama PC yi kapatıp açtıımda Hızlı Başlat orda yoktu.

Server
Flora
Takımı
Galatasaray
full system scan disk ve defrag yaparsanız virus değilse geçer virus için kaspersky deneme sürümü kurup sistemi temizleyebilirsiniz.

extraloob demiş ki:
full system scan disk ve defrag yaparsanız virus değilse geçer virus için kaspersky deneme sürümü kurup sistemi temizleyebilirsiniz.
Gerek kalmadı Okan Abi. Güvenli Modda yeni bi kullanıcı hesabı açtım eskisini sildim düzeldi yardımın için teşekkür ederim yinede :) Birde diğer konum vardı.Onada bakar mısın ^^ Oyun oynarken PC Kapanıyor yaklaşık 30 dk sonra Fan la ilgili bir problemmidir ?

Server
Flora
Takımı
Galatasaray
ısı problemi sisteminin ısısını düşürmeye çalış daha büyük fanlar kullanmaya çalış, işlemci - ekran kartı - kasa bu 3 donanımın fanlarını havalandırmasını kontrol etmelisin.

extraloob demiş ki:
ısı problemi sisteminin ısısını düşürmeye çalış daha büyük fanlar kullanmaya çalış, işlemci - ekran kartı - kasa bu 3 donanımın fanlarını havalandırmasını kontrol etmelisin.
Fan hızını arttırsam olurmu ? Bu arada Laptop kullanıyorum

Server
Flora
Takımı
Galatasaray
uuuu desene en başta laptop diye :D

hiç elleme sadece altına sigara paketi veya kibrit kutusu koy fanlarının o kısmına biraz olsun etki sağlayacaktır bir de 15 ytl ücretle laptoplar için 3 fanlı ışıklı şefaf altlık satılıyor onlardan da alabilirsin.

extraloob demiş ki:
uuuu desene en başta laptop diye :D

hiç elleme sadece altına sigara paketi veya kibrit kutusu koy fanlarının o kısmına biraz olsun etki sağlayacaktır bir de 15 ytl ücretle laptoplar için 3 fanlı ışıklı şefaf altlık satılıyor onlardan da alabilirsin.
Teşekkürler Okan abi ilgilendiğin için denicem :D

Yukarı Alt