Kayıt
21 Aralık 2007
Mesajlar
168
Beğeniler
0
Xbow + Barddan sadece gerekli skilleri açtığımda 90 lwl için 370k sp gidiyor nivlamdan hesapladım
yani full farmed olmak için yaklaşk 140 k sp yeterli oluyor sanırm çok garibime gitti 90 full farmed olmak için o kadar sp yeteceği :) rogue den xbow olmak için hangi skillerin açılacağını bilen bir rogueden alabilrmym ? :) xbow skillerinden gerekli olanlar hangileri ressim üzernde çizip atabilrmsnz :) bard olacağım içinde oldkça az sp gidiyordur sadece hızlı koşmaları ve noise açtm hesaplara göre şuan ezik sp farmer charımda 200k sp var zaten !
 
Kayıt
2 Ekim 2007
Mesajlar
1.964
Beğeniler
0
Şehir
Go To HeLL!
Sana gereken sp cok az geldi ancak ben kendi başına rogue skillerinden xbow olanlarıyla yetinelemeyeceği kanısındayım;dual weapon avantajları öyle çoktur ki.. Bence sen farm hesaplamanı toplam rogue kitapçıkları için yap :wink1:
 
Kayıt
21 Aralık 2007
Mesajlar
168
Beğeniler
0
yok zaten dagger + xbow char kastım 80e kadar 2 side açıktı ama daggeri hiç sevmediğime karar verdm ve gerek sp evet az geldi doğrusu :D hemde byaa az geldi :D
 
Kayıt
2 Ekim 2007
Mesajlar
1.964
Beğeniler
0
Şehir
Go To HeLL!
Kobe demiş ki:
duel weapon derken biraz açarmısın avantajlarını falan
Moblarda kasarken charımızı xbow kullanacağız.Bunun sebebi;xbow'un hem uzaktan atış yapması hem de seri olması.Bard noise ve moving march ile de hızımıza hız katacağız.Zaten dagger gibi yakından atack yapan charlarda noise acmanın pek bir mantığı yok;avantajı yok,wizard ve xbow tarafından kullanılırsa tam manasını bulur.Pvp de ise xbow ile yatır batırlarımızı yaptıktan sonra chinese bir pure str char bize atack yapmak için yaklaşırken daggerin o muazzam critic yapan skillerinden yararlanacağız.

@Adonia;
Zaten daha önce böyle bir char kastıysan xbow için hangi skilleri açacağını bilirsin :wink1: Kaldı ki bu işin zevkini tattıysan ve illaki european char acmak istiyorsan sana bir de bard/wizard öneririm zevk alarak kastığım bir karakterdir.
 
Kayıt
21 Aralık 2007
Mesajlar
168
Beğeniler
0
geçen sefer full pwrlwl le kastım ve doğru dürsüt kullanma şansm olmadan sattım
Xbowdan hangi skillri açacağımı zaten biliyorm sadce sp az geldi yani vede ilk 3 sıradan poison hariç hiç bir skili açmamıştım eski charımda onlardan hangileri gerekli bilmiyorm
aslıdna aklımda bard + cleric gibi bir yapılandırmada var.
 
Yukarı Alt