Başlata gel , smart screen yaz , işlem merkezinde , Kullanıcı Hesabı Denetim ayarlarına gel , hiç bir zaman uyarma de.
Sonra altında ki smart screen olayına gel onuda kapat.
Başlata gel , smart screen yaz , işlem merkezinde , Kullanıcı Hesabı Denetim ayarlarına gel , hiç bir zaman uyarma de.
Sonra altında ki smart screen olayına gel onuda kapat.
İlk olarak admin olup olmadığınızı doğrulayalım.
Çalıştıra cmd.exe yazarak programı açın. Açılan programa "net localgroup administrators" komutunu çalıştırın. Kullanıcınız bu listede var ise yöneticisiniz demektir. Ve son olarak UAC'yi kapatırsanız tüm programlar, oturum açık olan hesabın yetkisi dahilinde çalışır. Yani yönetici hesabı kullanıyorsanız ayrı bir Yönetici olarak çalıştır... demenize gerek kalmaz.
Ya admin değilsin ya da uac kapalıdır diye düşünüyorum.
İlk olarak admin olup olmadığınızı doğrulayalım.
Çalıştıra cmd.exe yazarak programı açın. Açılan programa "net localgroup administrators" komutunu çalıştırın. Kullanıcınız bu listede var ise yöneticisiniz demektir. Ve son olarak UAC'yi kapatırsanız tüm programlar, oturum açık olan hesabın yetkisi dahilinde çalışır. Yani yönetici hesabı kullanıyorsanız ayrı bir Yönetici olarak çalıştır... demenize gerek kalmaz.
Ya admin değilsin ya da uac kapalıdır diye düşünüyorum.
admin olarak gözüküyorum UAC de kapalı . sorun devam ediyor bende anlamadım yani çözüm yollarını denedim kayıt defterinden de düzelttim sorun yine aynı
Bu site tercihlerinizi saklamak için ve üye olduğunuzda giriş yapabilmeniz için çerezleri kullanmakta.
Siteyi kullanmaya devam etmeniz, bunu kabul ettiğiniz anlamına gelmektedir.