Merhaba arkadaşlar, benim sorunum nerdeyse tüm uygulamaları yönetici olarak calıstırmasam açılmıyor.Fikirlerinizi bekliyorum

Server
Flora
Takımı
Galatasaray
Başlata gel , smart screen yaz , işlem merkezinde , Kullanıcı Hesabı Denetim ayarlarına gel , hiç bir zaman uyarma de.
Sonra altında ki smart screen olayına gel onuda kapat.

Bak bakalım düzelecek mi ?

Başlata gel , smart screen yaz , işlem merkezinde , Kullanıcı Hesabı Denetim ayarlarına gel , hiç bir zaman uyarma de.
Sonra altında ki smart screen olayına gel onuda kapat.

Bak bakalım düzelecek mi ?
Öncelikle cevabın için teşekkür ederim, Smart screen kapalı durumdaymış bilgisayarımda. Yani sorun devam ediyor

Server
Feronia
Takımı
Fenerbahce
İlk olarak admin olup olmadığınızı doğrulayalım.
Çalıştıra cmd.exe yazarak programı açın. Açılan programa "net localgroup administrators" komutunu çalıştırın. Kullanıcınız bu listede var ise yöneticisiniz demektir. Ve son olarak UAC'yi kapatırsanız tüm programlar, oturum açık olan hesabın yetkisi dahilinde çalışır. Yani yönetici hesabı kullanıyorsanız ayrı bir Yönetici olarak çalıştır... demenize gerek kalmaz.

Ya admin değilsin ya da uac kapalıdır diye düşünüyorum.

İlk olarak admin olup olmadığınızı doğrulayalım.
Çalıştıra cmd.exe yazarak programı açın. Açılan programa "net localgroup administrators" komutunu çalıştırın. Kullanıcınız bu listede var ise yöneticisiniz demektir. Ve son olarak UAC'yi kapatırsanız tüm programlar, oturum açık olan hesabın yetkisi dahilinde çalışır. Yani yönetici hesabı kullanıyorsanız ayrı bir Yönetici olarak çalıştır... demenize gerek kalmaz.

Ya admin değilsin ya da uac kapalıdır diye düşünüyorum.
admin olarak gözüküyorum UAC de kapalı . sorun devam ediyor bende anlamadım yani çözüm yollarını denedim kayıt defterinden de düzelttim sorun yine aynı

Yukarı Alt