![]() |
Mirage demiş ki:Yüklü ama çok kullanmıyorum aslında
Eğer internet paketi kullanmadan kullanırsanız faturada yüklü bir mebla ile karşılaşırsınız.mrfluu demiş ki:WhatsApp ücretsiz değil mi? İnternet paketine ne gerek var![]()
Benim telefon faturalı değil ve internet paketi olmadan kullanıyorum.Lordzek demiş ki:Eğer internet paketi kullanmadan kullanırsanız faturada yüklü bir mebla ile karşılaşırsınız.mrfluu demiş ki:WhatsApp ücretsiz değil mi? İnternet paketine ne gerek var![]()
İnternet paketin olmayınca çalışmıyor.mrfluu demiş ki:WhatsApp ücretsiz değil mi? İnternet paketine ne gerek var![]()
İmkansız birsey :)mrfluu demiş ki:Benim telefon faturalı değil ve internet paketi olmadan kullanıyorum.Lordzek demiş ki:Eğer internet paketi kullanmadan kullanırsanız faturada yüklü bir mebla ile karşılaşırsınız.mrfluu demiş ki:WhatsApp ücretsiz değil mi? İnternet paketine ne gerek var![]()
Turkcell müşteri hizmetlerine şikayet ediyimmrfluu demiş ki:Hobaaa![]()
Bizimde yok bi sevgilimizNewJersey demiş ki:Benim sevgilim yok ama bende kardeşlerimle konuşurum.

benle konuşursunNewJersey demiş ki:Benim sevgilim yok ama bende kardeşlerimle konuşurum.

Selam yakışıklıUfck demiş ki:benle konuşursunNewJersey demiş ki:Benim sevgilim yok ama bende kardeşlerimle konuşurum.![]()