-Resim Silinmiş.
Dark SeedMind Control 1;Mag Attck Power arttıran bufftur.Skil ilk açıldığında %4 lük katkı yaparken maxlandığı zaman %60 olur.
StrapMind Control 2;Warlocklar rakiplerini farklı farklı statuslere sokarak onları zor durumlarda bırakılar,bu skilde bu statuslerin süresini arttırır.

BlazeDark Mentalist 1;magical attack power 32~39,rakibi yakmaya yarıyan saldırı skillerinizdendir.
ToxinDark Mentalist 2;magical attack power 55~67,rakibi zehirleyerek ek dmg verir.
DecayedDark Mentalist 3;magical attack power 106~130,hemorrhage(şiddetli kanama) etkisi yapar ve düşmanı sayıflatır.
Curse BreathDark Mentalist 4;magical attack power 253~309,blunting(körleştirme)etkisi yapar ve rakibin fiziksel olarak zayıflatır(phy def düşüren bir skil olabilir)
Dark BlazeDark Mentalist 5;magical attack power 377~460,yanma etkisi yapan diğer saldırı skilidir.
Toxin InvasionDark Mentalist 6;magical attack power 543~663,zehirlenme etkisi yapan skilin gelişmiş halidir.
Dark BreathDark Mentalist 7;Rakibi dull etkisi altına alan(yavaşlaştıran) bir skildir.
Dark DecayedDark Mentalist 8;Hemorrhage etkisi yapan ilk skilin gelişmiş ve daha yüksek dmg veren halidir.

Physical RazeRaze 1;Rakibin fizik defansını belirli bir süre için düşürerek onları zayıflatır.
Magical RazeRaze 2;Rakibin magic defansını belirli bir süre için düşürür.
Combat RazeRaze 3;Rakibin hem phy hemde mag saldırı gücünü düşürür.
Courage RazeRaze 4;Belirli bir süre için phy ve mag saldırı gücünüzü arttırır.
Physical RavageRaze 5;Rakibin phy defansını belirli bir süre için düşürür.
Magical RavageRaze 6;Belirli süre için rakibin mag defansını düşürür.

Red FlowerBloody Swarm 1;Mag saldırı gücünüzü %4 arttıran bu skili maxladığınız zaman oran %60 olur.
Trap BoosterBloody Swarm 2;Tuzakların verdiği mag hasarı arttıran bu skil tuzakları kurmak için kullanılan skil ile birlikte kullanılırsa etkili olur.

Blood FlowerBlood 1;Magical attack power 32~39,uzun mesafeli bir saldırı skilidir.
Bloody TrapBlood 2;Belirli bir süre sonra kendiliğinden patlayan bir tuzak kurmanızı sağlar.
Death FlowerBlood 3;Magical attack power 406~496,uzun mesafeli bir başka saldırı skilidir.

DazeSoul Pressure 1;Rakibi stun yapmanıza yarar.(probability 80% and 5 seconds)
Fog SightSoul Pressure 2;Rakibi nearsighted status(miyop) altına sokan bir skildir,rakibin saldırı mesafesini azaltır.Yaratıklar üzerinde kullanamazsınız.
IllusionSoul Pressure 3;Karakterinizin görünüşünü gizler,herkese farklı görünmenizi sağlar ve kafakarışıklığı yaratmanızı sağlar.(Açıkçası kullanmadan ne olduğunu anlamak biraz zor)
Wrath DazeSoul Pressure 4;Rakibinizi stun yapmanızı sağlayan skilin bir üst versiyonudur.
Shade IllusionSoul Pressure 5;Kendinizi daha düşük lvl biri olarak göstermenizi sağlar,diğer kişilere farklı görünürsünüz.

Bloody AimEvil Swell 1;Kısaca bu skil rakibe saldırdığınız zaman daha çok hp miktarını daha fazla azaltmanızı sağlar yani daha çok dmg verirsiniz.

Vampire TouchCruel Spell 1;Rakibin Hpsini alır ve kendinize Heal yapmanızı sağlar.Skil başlangıçta 64 hp getirirken maxlandığı zaman 660 olur.
Shadow ArmorCruel Spell 2;Etrafta oluşturduğu kalkan ile yakına gelenlere dmg verir.Skil ilk açıldığında bu dmg 126 iken maxlandığı zaman 690 olur.
Scream MaskCruel Spell 3;Ptden birini oluşturduğu maske ile korur..Eğer bu kişiye saldıran olursa stun olur.
ReflectCruel Spell 4;Görünmez bir kalkan sağlar ve size saldıran olursa ,size gelen mag dmg saldıran kişiye aynen döner(belli bir süre ve mesafede etkilidir)
Vampire KissCruel Spell 5;Rakipten aldığı Hp ile kendinizi Heal yapmanızı sağlar.Skilin ilk seviyesinde bu miktar 830 maxlandığı zaman ise 1109 olur.
Dusk ArmorCruel Spell 6;Shadow Armor skilinin üst versiyonudur.
Advanced ReflectCruel Spell 7;Size ve pt üyelerine belirli bir süreliğine koruma sağlar,işlevi;size ve pt üyelerine gelen dmg'in bir kısmını saldıran kişiye göndermesidir(Çeviri yanlışım olabilir)

SlumberDim Haze 1;Bu skil rakibi uyuklatmanızı sağlar.
Wheel BindDim Haze 2;Rakibi Panic status etkisi altına alır,türkçesi;rakibin iyileşme süresini uzatır.(Weakens recovery&healing)
MirageDim Haze 3;Size saldıran yaratığın karşısına çıkardığı hayal-serap ile yaratığın duraksamasını ve saldırganlığının azalmasını sağlar.
Deep SlumberDim Haze 4;Rakibi bir süre için uyuklatır.
PhantasmaDim Haze 5;Sizin etrafınızdaki yaratıklara karşı farklı görünmenizi sağlar ve onlarda kafa karışıklıyla birlikte saldırganlıklarının azalması etkisini gösterir.

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Warlock aslında guzel chardır ama nedense fazla tercıh edılmıyor kasması zor oldugundan galıba senın anlatımında guzel olmus kardes elıne saglık

warlock pvpde en avantajlı chardır kasması zordur fakat yan skill olarak clarick açarsanız light armoru giyer ve defansı artar intci olduğu için manası bitmeden heal yapabilir...

caginnn demiş ki:
Warlock4eveR bayaa güçlü

o çara baktım rev 6 dan. 20 level itemleride npc malı. yanlışlık yoksa ezik yani. kendi çarının reklamını yapçaksan imzana koyabilirsin mesela :)

Jim

rank8
ilkay_gfb demiş ki:
amidamaruege demiş ki:
caginnn demiş ki:
Warlock4eveR bayaa güçlü

o çara baktım rev 6 dan. 20 level itemleride npc malı. yanlışlık yoksa ezik yani. kendi çarının reklamını yapçaksan imzana koyabilirsin mesela :)

burda bnce warlockun güçlü olduğunu ifade etmeye çalısmış :headbang: :headbang:
Bencede Ark. yanlış anlamı IoI 8)

arkaşlar ben 70 lvl lim...WARRİOR/WARLOCK um ..76 lvl str yada ınt yi önce zehirliyorum sonra 4 lü komboyu çakıyorum..bitti...

arkadaşlar ben warrior+cleric im düşünüyorum da warlock geçsem faydası olur mu

hele şükür warlocku aşağılamayan bir kaç kişi gördüm hiç kimsenin warlock caharı yok diye herkes kötülüyo yanlış anlamayın benimde warlockum yok 60 lwl wizard kasıyom warriordan bladerdan hiç korkmam roguelara hele alay ederek keserim ama warlock görünce tabanları yağlarım çüünkü eminimki beni zorlanmada keser warlockun yaptığı şudur sleepi atar sleep bitene kadar debufflar atarak seni zayıflatır sleep bite bitmez bi warlock nukesşylede inanılmaz hasar vererek rakibi resmen dağıtır diğer intler gibi kolayda yatmaz

warlock gibi char mı war yaa su oyunun en iyi charı sadece pvp dede degil bir cok party skiliyle tam bir sro kralı!.. buz kalıplarıda cok sacma bir yöntem buz kalıbında char hareket edemıyor uzaktan damege vurur buz kırılır bı bow ise damege return yapar olmadı clerick yan skiliyle bless acar hp ceker recovery acar anlayacagınız bu charın anti skili yok anti charı yok

her yapılandırmanın olduğu gibi warlockun da anti skili var, cleric teki holy word skili warlockların tüm planları bozuyor. bu yüzden yan skill olarak warriorla açarsanız rakibin holy wordu olsa bile dayanırsınız hatta 2h ile yatırabilirsiniz de.. iyi oyunlar

Yukarı Alt