Kayıt
4 Eylül 2008
Mesajlar
1.885
Beğeniler
0
Şehir
Cehennet
Bugüne kadar insan vücudundan çıkmış en garip şeylerin ne olduğunu merak ediyorsunuzdur.




Dev kıl yumağı 2007 yılında ABD'de 18 yaşında bir genç kız aşırı mide ağrısından şikayetle Şikago'da bir hastaneye başvurdu. Sürekli midesi bulanan ve yediklerini çıkaran kızın mide röntgenini çeken doktorlar kızın midesinde dev bir kütle fark ettiler. Operasyonla kızın midesini açan doktorlar yaklaşık 4 kilo ağırlığındaki dev kıl yumağını görünce şoke oldular.



Beyin solucanı Beyin tümörü şüphesiyle hastaneye başvuran Rosemary Alvares'in beyninde solucan çıktı. Yaşlı kadının sorunu bulanık görme ve sürekli uyuşukluk hissiydi. Birtakım tetkiklerin ardından kadının beyninde garip bir cismin varlığına kanaat getiren doktorlar yaşlı kadını acilen ameliyata aldılar. Beynin içindeki cismin dev bir solucan olduğunu görünce de çok şaşırdılar.



57 yaşındaki Daryoush Mazarei beyin sıvısının dolaşımı ile ilgili ciddi bir operasyon geçirdikten iki yıl sonra ilginç bir durumla karşılaştı. Ameliyat olduktan sonra bir türlü iyileşemeyen ve nedeni belirlenemeyen sancılar yaşayan Mazerei, psikolojik tedavi bile gördü. En sonunda doktorların kararıyla ileri teknolojili bir röntgen sistemine girdi ve Mazerei'nin karın boşluğunda bir önceki ameliyattan kalan ameliyat makası keşfedildi. Zavallı adam iki yıl boyunca bu makasla yaşamıştı.



İkizini göbeğinde taşıdı Sanju Bhagat'ın dokuz aylık hamile gibi görünen göbeği onu rahatsız etse de, 1999 yılına kadar başka bir hastalıktan doktora başvurana kadar ne olduğu anlaşılamadı. 36 yaşında hastaneye gittiğinde ise ilginç bir gerçekle karşılaştı. Doktorlar bir tümör beklerken adamın ikizini buldular. 36 yıl boyunca ikizini karnında taşıyan Bhagat yapılan operasyonla normale döndü.



John Manley iki yıl boyunca yakındığı kuru öksürük ve zattüreden çok muzdaripti. Vücudu ile ilgili birşeylerin ters gittiği çok açıktı. Zaman zaman rengi maviye dönüyor ve kendinden geçiyordu. Sayısız doktora ve hastaneye başvuran Manley'e bazı doktorlar ciğerinin tamamını almayı bile önerdiler. Daha sonra bir doktor Manley'in ciğerinde bir fast food zincirinin çatalının bir parçasını buldu. Parçanın üzerinde restoranın adı da yazıyordu.



Çocuklar yaramazdır ama bu kadarına da herhalde zor rastlanır. 8 yaşındaki bir çocuk mide ağrısından hastaneye kaldırıldı. Çocuğun iç organlarından 30 tane mıknatıs ve metal parçası çıktı. İlginç olan nokta da bu mıknatısların farklı organlardan çıkmış olmasıydı.



52 yaşındaki Margaret Daalman'ın karnından tam 78 parça kaşık ve çatal çıktı. İlginç olan da kadının bunları yutmasıydı. Önce 50 tane yutan kadın daha sonra 28 tane daha yuttu.
 
Yukarı Alt