vSro'daki hata ve sorunlarınızı bu topic altında paylaşabilirsiniz.

Hata veya sorunun ne olduğunu anlatarak , resmini koyunuz.

Admin veya mod.larım konuyu sabitlerse sevinirim.

İndiremeyenler için sitenin linki (download bölümü) :

http://www.conduongtolua.com.vn/?RootID=6 -- Phần 1 ve Phần 2 sıra ile indirin.

İngilizce Media.pk2 :

http://home.scarlet.be/zitmaaiers/vSROmedia_english.rar (Orjinal Media.pk2'nin yedeğini alınız.)

ZoomHack - MultiClient :

http://rapidshare.com/files/199299523/vSro_MultiClient_rev0LteN.rar.html (Orjinal Clientin Yedeğini Alınız.)

Server: Bach Duong - Nick: SheggY Lv: 50 - Bach Duong serverındaki Türk guildimiz açılmıştır.
Oyuna gelen tüm arkadaşlar Bach Duong serverına gelirseniz beraber oynayabiliriz vede sizi kasabilirim.

Arkadaşlar şuan oyundayım eğer başladıysanız Bach Duong serverına gelin. Nickim SheggY hatalarınızı burada paylaşınki çözüm bulalım :D

Arkadaşlar oyunda bot flan yok ama Auto Select ve Hide Client ile mini-bot yapabilirsiniz... O eski versionun botu linkler kırık ve çalışmıyor, oyundan atmaya gelince ilk başlarda benide atıyordu ama zamanla çok az oldu ve şuan 2 - 3 günde bir ekrana atıor :D

Anti-Pati demiş ki:
aga ya ben oyuna giriyom oyundan atıyor
aynı sorun ben ve bi arkadaşımda daha var. oyunu ve mediapk2yi yükledik başka işlem yapmaya gerek var mı sorun nedir yardımcı olursanız sevinirim.

yaw kaç gündür oynua girmion neden
şifreyi unuttum başka çar açtmı bende :D

ben pk2yide indirdim clientide indirdim attım vsronun içine normal oyunu açıcam start beklerken böyle oluyor neden acaba;
- Resim Silinmiş.

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
slm arkadaslar server acıkmı bende vsroyu indirmeye basladım insaallah sorun olmaz türkler hangi serverde cogunlukta bi cvp verirseniz :d

birde ben ecsro indirdim ama play gelemdi bunda media pk ing indirince poyun ingilizce oluyor demi ve bide avrupa karakter varmı

bi cvp verin lütfen vsro mu yoksa isro hariç önereceginiz sürekli serverleri acık bi silkroad varmı :buddha:

x_SOVALYE_x demiş ki:
ben pk2yide indirdim clientide indirdim attım vsronun içine normal oyunu açıcam start beklerken böyle oluyor neden acaba;
- Resim Silinmiş.

Aynı hata bende de var lütfen yardım eder misiniz?

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Funny Child demiş ki:
Arkadaşlar oyunda bot flan yok ama Auto Select ve Hide Client ile mini-bot yapabilirsiniz... O eski versionun botu linkler kırık ve çalışmıyor, oyundan atmaya gelince ilk başlarda benide atıyordu ama zamanla çok az oldu ve şuan 2 - 3 günde bir ekrana atıor :D
Aslında Vardı Hatta Hala Olabilir. Ben Bi Ara denedim ve Botu Çalıştırdım Paşa Paşa Kasıyordu SS de Attım Ama Biraz Karmaşıktı Benden Başkası Yapamadı :?

Slm Bende oyunu yeni yükledim biz Ailecek bu oyunu oynuyoruz Türk guilddie varmış SheggY pm atabilirim sana oyun güzel de kötü tarafı kitap gri olunca ex gelmiyor :thumbsup:

Yukarı Alt