1. Reklam


    1. joysro
      asur
      serenity
      redsea
      blacksro
      plag
      alaaddin
      erix

Visual Basic İle Bir Web Tarayıcı Yapmak [Resimli Anlatım]


  1. Contes

    Contes rank8

    Kayıt:
    7 Eylül 2008
    Mesajlar:
    230
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    exl2014-logo1.png
    Merhaba Arkadaşlar Bu Sayfada Sizlere Visual Basic İle Fazlasından Kolay Bir Web Tarayıcısı Yapmayı Öğreteceğim Eminim Memnun Kalıcaksınız

    Anlatıma Başlıyorum Resimleri Ve Numaraları Takip Ederek Dersi Rahatlıkla Anlıyabilirsiniz...
    - Resim Silinmiş.
    1-File Menüsünden New'e Geliyoruz Ve Hemen Yanında Project'e Tıklıyoruz.
    - Resim Silinmiş.
    2-Burada İse Windows Forms Application u Seçiyorsun Aşağıya proje adını Yazıyorsunuz OK Diyerek Devam Ediyoruz
    - Resim Silinmiş.
    3-Evet Arkadaşlar Çalışma Ekranımız Geldi Hemen Çalışma Sayfamıza Microsoft WebBrowseri Ekliyoruz
    - Resim Silinmiş.
    Seçiyoruz^^
    - Resim Silinmiş.
    4-Çalışma Sayfamıza Bir Tanede ComboBox Ekliyoruz
    5-Microsoft WebBrowser Eklenmiş Hali

    - Resim Silinmiş.
    Ardından Butonları Ekliyoruz Butonlara Verilcek Komutlar Şöyledir;
    6-GİT: AxWebBrowser1.Navigate(ComboBox1.Text)
    7-İLERİ: AxWebBrowser1.GoForward()
    8-GERİ: AxWebBrowser1.GoBack()
    Kodlar Bu Şekildedir Bunları Ekledikten Sonra Tarayıcımız Hazır Hale Gelmiştir.Geliştirmesi Size Kalmış

    9-Çalışma sonunda Projeniz Bu Hali Alıcaktır :wink1:
    - Resim Silinmiş.
     
    Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı: 13 Şubat 2017
  2. Contes

    Contes rank8

    Kayıt:
    7 Eylül 2008
    Mesajlar:
    230
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    Kısa zaman İçinde Videolu Anlatımlar Geliyor Arkadaşlar :wink1:
     
  3. Redefine

    Redefine olduser

    Kayıt:
    21 Kasım 2007
    Mesajlar:
    3.152
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    36
    Eline sağlık hacım :beer:
     
  4. F34RL3SS

    F34RL3SS rank8

    Kayıt:
    27 Mart 2007
    Mesajlar:
    1.615
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    Şehir:
    Niye soruyon? Dövmeye mi gelicen :S
    eline saglik.
    Birgün firefox a rakip çıkabiliriz xD
    :P
     
  5. Roland Deschain

    Roland Deschain Öğretiyorum

    Kayıt:
    28 Nisan 2007
    Mesajlar:
    690
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    Meslek:
    Öğrenci
    Şehir:
    Gilead
    :mrgreen:
     
  6. Apollon

    Apollon rank8

    Kayıt:
    16 Ağustos 2008
    Mesajlar:
    2.029
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    Meslek:
    Öğrenci
    Şehir:
    Mimarlık
    zahmet olmazsa Visual Basic in linkini atarmısın indiriyim vardı kullanmıyorum die silmiştim :D
     
  7. Contes

    Contes rank8

    Kayıt:
    7 Eylül 2008
    Mesajlar:
    230
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    @Redefine
    :wink1:
    @F34RL3SS
    Yakındır ::D:D:
    @Intel
    Şu an başka biryerdeyim eve gidince Visual Studio linkleriini paylaşırım
     
  8. Roland Deschain

    Roland Deschain Öğretiyorum

    Kayıt:
    28 Nisan 2007
    Mesajlar:
    690
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    Meslek:
    Öğrenci
    Şehir:
    Gilead
  9. Contes

    Contes rank8

    Kayıt:
    7 Eylül 2008
    Mesajlar:
    230
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
  10. Fatihh

    Fatihh rank8

    Kayıt:
    13 Eylül 2008
    Mesajlar:
    23
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    Bu Visual Studio Visual Basic Değil V.Net Bende Bir VB6 Web Oluşturma ekliyim :twisted: