Arkadaşlar bildiğiniz gibi bowu full str yaparsak criti baya iyi vuruyor.Full int yaparsak normal damage ile crit damagesi arasında hiç fark olmuyor.

O yüzden Şöyle hesapladım.

85 e Kadar Full Str(85 Dahil).85 den 100 e kadarda İnte.

Neden derseniz.Critimiz bu şekilde gene çok iyi kalıcak.Ayriyetten normal vuruşumuz ise full str bowlardan kat kat daha iyi olucak vede elimize mesela 98+5 bow alırsak 98+8 veya +9 lu full str bowun vurduğu kadar damage vurcaz.Ama şuan sunworldde 10d items yok.O yüzden 85+5 bow alırız.85+8 veya +9 gibi vururuz.

Şimdi biz inte vercemiz için 15 level boyunca.Haliyle full str lerden daha az hP miz olucak.Bu yüzdende Snowu açmalıyız ki Pwp lerde Tham1King Olalım :)

Cold 100--
Fire 100 --Full Farm
Bow 100--

Bu şekilde olursa SÜPER OLUR.Ayriyetten isterseniz Coldun İmbuesini sonuna kadar Max. larsak.Pwp de Süper bir çarımız olmuş olur.Ayriyetten Fire İmbueside açık olucak tabi.Vede bu isteyene kalmış bişe.

Kod:
BEN PAYLAŞTIM.UYGULAMAK SİZE KALMIŞ.BEN DENİCEM AMA.BUNU SIRF KENDİM YAZDIM.ALINTI DEİLDİR.HİÇBİR SİTEDE BULAMAZSINIZ :D DENEYELİM BAKALIM

int e verince niye daha fazla damage vuralım ki str phy atack artırır int mag atack artırır benim bildiğim yanlışşım mı var :S:D:(:)

15x3 45 dir bu kdr vermenin inte bi yararı olmaz ben 80 den sonra full int veririm belki ?

TwiLighT demiş ki:
sicos987 demiş ki:
musser demiş ki:
int e verince niye daha fazla damage vuralım ki str phy atack artırır int mag atack artırır benim bildiğim yanlışşım mı var :S:D:(:)

bu arkadaşa aynen katılıyorum :think: :think:
siz imbue kullanmıyorsunuz sanırım :)
imbue mag atack yapar.İnt ise imbuenin atack gücünü artırır :)

ramazan0606 demiş ki:
15x3 45 dir bu kdr vermenin inte bi yararı olmaz ben 80 den sonra full int veririm belki ?
Kardeşim.Hiç yaptınmı int bow.Sadece 15 level int e vermiş bi bow full str bir bowu yatırabilir.Hem ondan daha fazla vurur.Int çok fazla olmadığı içinde critsiz 8k vuruyorsa critli 11-12k vurur.E sen düşün?

Full str bow en iyisi zaten int verince pyh atak artmaz mag atak artar o da el yakma sklline işler

vereceğin 15 int hiçbirşeye yaramaz aksine vuruşun düşer cold imblue açacaksın ama o hiç bi işe yaramıyacak pvpde

asıl bowun hybrid olasılazım bu build tam yerinde buna benziyor biraz farklı ama süper oluyor bu build

hiç ugrasmayın set garment olcak fire force bow yapıcaksınız işiniz rahat pvp de çok rahat adam alırsınız

Arkadaşım siz Snow u çok güzel görüyorsunuz 80lwl in snow unu max licaksın sonuçda sana karşı taraf 10+ k damage vurdugunda senn mp ni 0a çekicek bu durumda sen karşı tarafa skil siz damage atıcagında onu yıkman mucize....2.si de 60lwl in snowunu kullanırım diceksin bu durumda hp az olucagından sana karşı tarafın vurucagı crit ler o snow un etkisini yitirmesine sebep olacagından full str bow daha güzel damage vurur.He dersinki ben pwp degil uniq kescem bak o zaman snn dedigine birazda olsa hak veririm orası dogru 45int az ama en azında 3k fark olur bu 3k da 30*3=90k daha fazladır 30kez demona vurdugunu düşün karşı tarafdan tahminen 90k daha fazla damage vurmuş olursun buda çok büyük bir rakam dır degilmi....

Yukarı Alt