Xperyon

Bilgiliyim
Kayıt
27 Temmuz 2011
Mesajlar
2.547
Beğeniler
0
Şehir
TürkTelekomArena
Paris Saint Germain son günlerin en çok konuşulan transferinde mutlu sona ulaştı. Fransız ekibi Zlatan Ibrahimovic ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.

Paris Saint Germain beklenen transferi gerçekleştirdi. Transfer piyasasını altüst eden Fransız ekibi Thiago Silva'nın ardından Zlatan Ibrahimovic'e de imzayı attırdı.

PSG, resmi internet sitesinden de Ibrahimovic transferini duyurdu. Ibrahimovic, sağlık kontrollerinin ardından Fransız kulübü ile 3 yıllık sözleşmeye imza attı. 30 yaşındaki futbolcu PSG'den yıllık 14 milyon euro ücret alacak.

IBRAHIMOVIC'TEN İDDİALI AÇIKLAMALAR

İsveçli golcü futbolcunun transferi ile ilgili basın toplantısında yaptığı ilk açıklama "Sonunda PSG oyuncusuyum, kariyerim için büyük bir adım, hayaller gerçek oldu. PSG'ye transferim benim seçimimdi. Çok ilginç bir proje olduğu için burayı tercih ettim. Tarihin bir parçası olmak istedim. Bu kulüp ile tarih yazacağız" ifadelerini kullandı.

Zlatan Ibrahimovic imza töreninde, Ligue 1 oyuncuları hakkında "Çoğunu tanımıyorum ama öğreneceğim. Fakat eminim onlar benim kim olduğumu biliyordur" dedi.

Ayrıldığı İtalya Ligi hakkında da konuşan İsveçli yıldız, "İtalya'da bir gelecek göremiyorum, gelecek burası ve ben artık buradayım. Serie A ben ve Thiago ayrıldıktan sonra büyük kan kaybetti, Artık Fransa Ligi daha ilgi çekici" dedi.

'BABAM MÜSLÜMAN AMA...'

Zlatan Ibrahimovic ayrıca, "Babam Müslüman, annem Katolik. Ancak ben hiçbir dine inanmıyorum. Dövüş sporlarına ilgim her daim olmuştur. Çocukluktan beri bu devam ediyor. Babam sayesinde, o bana öğretti. Peki bir futbolcu neden dövüş sporlarına ilgi duyar? Futbolu daha iyi oynamak için, benziyor çünkü..." ifadelerini kullandı.

PSG TRANSFER DEFTERİNİ KAPATTI

Paris Saint Germain, İsveçli yıldız ile birlikte genç yetenek Marco Verratti ile de sözleşme imzaladı. Verratti ve Ibrahimovic'in düzenlediği basın toplantısını çok sayıda basın mensubu ve taraftar da takip etti.

Paris Saint Germian Sportif Direktörü Leonardo, Ibrahimovic'in imzasının ardından transfer çalışmalarını sonlandırdıklarını açıkladı.

Kaynak:SporX​
 
Yukarı Alt