-Resim Silinmiş.
Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
![]() |
ne alaka kardeşim :) sen bul sende kes°o.OкαJℓMєяO.o° demiş ki:yuh yuh yuh yuh diyorum yok artik daha neler adam 76 lvl de TG Kesiyor tmm iyi güzel resimde alıyor oda iyi güzel ama 76 lvl de zerk açılıp kesilmeski be abim bide bunu utanmadan siteye koyuyorsun ben şahsen utanırdım tabi kişiden kişiye deişir =)
°o.OкαJℓMєяO.o° demiş ki:yuh yuh yuh yuh diyorum yok artik daha neler adam 76 lvl de TG Kesiyor tmm iyi güzel resimde alıyor oda iyi güzel ama 76 lvl de zerk açılıp kesilmeski be abim bide bunu utanmadan siteye koyuyorsun ben şahsen utanırdım tabi kişiden kişiye deişir =)
thief keserken zerke basmıştım bi baktım tg :) kestim işte°o.OкαJℓMєяO.o° demiş ki:yok canim kesmesin demiyorum ben 80 lvl charla bulsam bende keserim zerk açması bana biraz komik geldi hemde int![]()
O da Onun Fantazidir Belki Zevkler Ve Renkler Tartısılmaz°o.OкαJℓMєяO.o° demiş ki:yok canim kesmesin demiyorum ben 80 lvl charla bulsam bende keserim zerk açması bana biraz komik geldi hemde int![]()
hehehe tebrikler balli adamsin :)Narqotic demiş ki:thief keserken zerke basmıştım bi baktım tg :) kestim işte°o.OкαJℓMєяO.o° demiş ki:yok canim kesmesin demiyorum ben 80 lvl charla bulsam bende keserim zerk açması bana biraz komik geldi hemde int![]()
muhahaha fantazimuratko193 demiş ki:O da Onun Fantazidir Belki Zevkler Ve Renkler Tartısılmaz°o.OкαJℓMєяO.o° demiş ki:yok canim kesmesin demiyorum ben 80 lvl charla bulsam bende keserim zerk açması bana biraz komik geldi hemde int![]()
bro herkezin zevk meselesi ne alaka sonuçta unique ona bakarsan 100lwl adamlar zerkleyipde dalıyorlar yani bu zevk meselesi karışma bence°o.OкαJℓMєяO.o° demiş ki:yuh yuh yuh yuh diyorum yok artik daha neler adam 76 lvl de TG Kesiyor tmm iyi güzel resimde alıyor oda iyi güzel ama 76 lvl de zerk açılıp kesilmeski be abim bide bunu utanmadan siteye koyuyorsun ben şahsen utanırdım tabi kişiden kişiye deişir =)
100lwl wizardda açar tek atar o kişiye kalmış bişey ve 7*lwlerde zaten zerk acması çok normal.°o.OкαJℓMєяO.o° demiş ki:yuh yuh yuh yuh diyorum yok artik daha neler adam 76 lvl de TG Kesiyor tmm iyi güzel resimde alıyor oda iyi güzel ama 76 lvl de zerk açılıp kesilmeski be abim bide bunu utanmadan siteye koyuyorsun ben şahsen utanırdım tabi kişiden kişiye deişir =)
seaL demiş ki:tebrikler.
JouL* demiş ki:bro herkezin zevk meselesi ne alaka sonuçta unique ona bakarsan 100lwl adamlar zerkleyipde dalıyorlar yani bu zevk meselesi karışma bence°o.OкαJℓMєяO.o° demiş ki:yuh yuh yuh yuh diyorum yok artik daha neler adam 76 lvl de TG Kesiyor tmm iyi güzel resimde alıyor oda iyi güzel ama 76 lvl de zerk açılıp kesilmeski be abim bide bunu utanmadan siteye koyuyorsun ben şahsen utanırdım tabi kişiden kişiye deişir =)![]()
![]()
ps:Tebrikler bro tam gaz devam :)
loooool kafanız güzel sizin konunun tarihine bakın hani diğerleri neysede d. mod bile bakmıyor tebrikler yazmaya giriyorlar bu millet post a açDeViLofKiSs demiş ki:100lwl wizardda açar tek atar o kişiye kalmış bişey ve 7*lwlerde zaten zerk acması çok normal.°o.OкαJℓMєяO.o° demiş ki:yuh yuh yuh yuh diyorum yok artik daha neler adam 76 lvl de TG Kesiyor tmm iyi güzel resimde alıyor oda iyi güzel ama 76 lvl de zerk açılıp kesilmeski be abim bide bunu utanmadan siteye koyuyorsun ben şahsen utanırdım tabi kişiden kişiye deişir =)
Narqotic demiş ki:ne alaka kardeşim :) sen bul sende kes°o.OкαJℓMєяO.o° demiş ki:yuh yuh yuh yuh diyorum yok artik daha neler adam 76 lvl de TG Kesiyor tmm iyi güzel resimde alıyor oda iyi güzel ama 76 lvl de zerk açılıp kesilmeski be abim bide bunu utanmadan siteye koyuyorsun ben şahsen utanırdım tabi kişiden kişiye deişir =)
seaL demiş ki:tebrikler.