Evet yeni ekran kartı alıcam limit 50 ytl DDR
Anakartım:AMD Athlon 64 Processor 3200+ 2.00 GHz(Ana kartına uygun güzel bir ekran kartı arıyorum.)
Aradığım ürün(ekran kartı): Anakarta uygun bir ürün olacak (0~50YTL)

Acil cevap hemen alıcam güvenli bir site belirtirseniz iyi olur.(Yoksa marka)

fan almak yerine sana tavsiyem yeni ekran kartı alman, ha eğer diyorsanki bütçem yetmez, fanları ezbere bilmem, yarın şehire inerim bakarım birkaç tane.

ekran kartı aşırı ısınırsa , pc de birden ekran kararması felan olabilir. bu da fanının düzgün çalışmamasından kaynaklanır. bi de kardeş oc diye bişe alınmaz yapılır :wink1:

POTATOHEAD demiş ki:
ekran kartı aşırı ısınırsa , pc de birden ekran kararması felan olabilir. bu da fanının düzgün çalışmamasından kaynaklanır. bi de kardeş oc diye bişe alınmaz yapılır :wink1:
işte onu yapmam için prog. varmış onu arıyorum, birde ordaki verdiğim link teki fanı alsam uyarmı?

Server
Flora
Takımı
Galatasaray
o kart için alacağın fan çok pahalı ve gereksiz olur, ısı problemi çekiyorsan istanbul perpa alışveriş merkezine git oradan 3-5 ytl ye bir fan al sorun kalmasın veya semtinde ki basit bir tamirci dükkanından da fanı bulabilirsin fazla para vermeye gerek yok.

hımmm ama işte fan yok heryere sordumda istanbul çok uzak

Yani şimdi ben o üstündeki demir şeyi çıkartıp oraya yeni bir soğutucu alamazmıyım???
(GeForce) yazan alüminyum yeri.

Ben İzmir/Ödemiş 'teyim

Birde başka biir sorum olacak;
*Bu üstündeki alüminyum çıkardıktan sonra altta bir chip var , be nyeni soğutucu aldığımda o chiple soğutucuyu neyle yapıştıracağım? Ben tutkla gibi bişeyle yapışmış olarak görüyorum veya değişik birşey eyle yapıştırabilrim. Şimdi soğutucu alırken onu da yanında alayım diyorum. Almışken.

Server
Flora
Takımı
Galatasaray
1) senin kartında pasif soğutucu var yani sadece gördüğün o metal plaka.
2) pasif soğutucuyu bak vidalımı neyle tutturulmuş yeniden takabileceğine inanıyorsan sök, fakat tekrardan takarken kesinlikle termal macun sürmelisin elinde macun yoksa hiç çıkartma.

senin yapacağın en güzel şey o pasif soğutucuya fan takmak 3-5 ytl fiyatla bir fan al tak olsun bitsin kasma bu kadar yahu.

fanı var ortada ama termal macun yok termal macun ne kadar fiyatı?

termal macun ne işe yarıyor o olmasa ne olur??

Yani ben yeni bir soğutucu alsam direk üstüne termal macun sürmedne koysam soğutmazmı?

Evet yeni ekran kartı alıcam limit 50 ytl DDR
Anakartım:AMD Athlon 64 Processor 3200+ 2.00 GHz(Ana kartına uygun güzel bir ekran kartı arıyorum.)
Aradığım ürün(ekran kartı): Anakarta uygun bir ürün olacak (0~50YTL)

Acil cevap hemen alıcam güvenli bir site belirtirseniz iyi olur.(Yoksa marka)

Yukarı Alt