Kayıt
6 Şubat 2007
Mesajlar
335.490
Beğeniler
1.635
Şehir
Taksim/IST.
Server
Flora
Takımı
Galatasaray
2012 Londra Olimpiyatları 100 metre finalinde 9.63 saniyelik derecesiyle olimpiyat rekoru kırarak şampiyon olan Jameikalı atlet Usain Bolt, Manchester United'da şansını denemek istediğini açıkladı. Bolt taraftarı olduğu kulüp olan ManU'da bir farklılık yaratabileceğini kaydedirken, "İnsanlar şaka yaptığımı zannediyor; ancak eğer Alex Ferguson beni çağırıp, 'Tamam, haydi gel ve çalışmaya başla' dese buna hayır demem imkansız" diye konuştu.

Yeterli olmadığını düşündüğü takdirde bırakmaktan çekinmeyeceğini de kaydeden tarihin en hızlı insanı olan 25 yaşındaki atlet "Başarılı bir kişiyim ve bir fark yaratacağıma inanıyorum. Oynayacak kadar iyi olursam, takımın en hızlı ismi olurum" ifadelerini kullandı.

Olimpiyatlar için bir kaç gün daha Londra'da olacağını kaydeden Bolt, Alex Ferguson'a da çağrıda bulunarak "Nerede olduğumu biliyor. Bir telefonu yeter" dedi.

Geçen yıl futbol oynamak istediğini açıklayan ve "Futbolda neler yapabileceğimi görmek istiyorum. Sanırım Wayne Rooney'e forvette eşlik edebilirim" diye konuşan Bolt'la ilgili olarak ise ManU'nun bir sözcüsü ise "Dünyanın en hızlı adamının takıma hız kazandıracağına şüphe yok" ifadelerini kullandı.
 
Kayıt
10 Temmuz 2012
Mesajlar
157
Beğeniler
0
geçenlerde Usain Bolt'a tokat atıp eve kaçtım. Kapıyı Usain Bolt açtı.
 
Yukarı Alt