arkadaşlar silkroadonline.net ve joymax.com da yapımda. saatini öğrenemedim. acaba bilen varmı ne zaman biteceğini?
Sitenin 9 da kapanması önemli Değil ! Serverlar 7:00 da Kapandı.Açılması Gerekiyor.Siteyle işimiz yok (:emre_eroglu demiş ki:arklar sıte 9 da kapandı eger 5 saat surcekse 2 de sıte acılır oyunda sıteden 1 bucuk saat sonra acıldıgına gore yanı 3,30 u bulabılır dıyorum eger cıdden sıte 5 saat surcekse
sıtenın hala acılmaması teorımı dogruluyor sanırımFanta demiş ki:Sitenin 9 da kapanması önemli Değil ! Serverlar 7:00 da Kapandı.Açılması Gerekiyor.Siteyle işimiz yok (:emre_eroglu demiş ki:arklar sıte 9 da kapandı eger 5 saat surcekse 2 de sıte acılır oyunda sıteden 1 bucuk saat sonra acıldıgına gore yanı 3,30 u bulabılır dıyorum eger cıdden sıte 5 saat surcekse
ben hala teorımde ısrar edıom daha cok beklıcez 2 dede oyun deıl sıte acılcakemre_eroglu demiş ki:arklar sıte 9 da kapandı eger 5 saat surcekse 2 de sıte acılır oyunda sıteden 1 bucuk saat sonra acıldıgına gore yanı 3,30 u bulabılır dıyorum eger cıdden sıte 5 saat surcekse