kesçeen unique senden lvl ce ezüqse yane en az 10-15 lvl ezüqse nuker ama keseceğin unique senden güçlüyse bow derimJigsaw demiş ki:Evet blader bence de. En iyisi de bow bi de nuker.
Emin olma derim sana europa charları suan 3gundur olympusta katlıam yapmakta 74lvl wızard Lord Yarkanı 3.kez oldurdu We Rogue Charda 2gundur ısyu kesıor Her ne olursa olsun Damagelerı yuksekExcrea demiş ki:awrupa charlarinin hicbiri yarkan kesemez.chineselerdede en ezik blade we glavie kaliyo glavie ile blade ayni aliyorum cunku damageler arasinda nerdeyse hic fark yoktur ama blade deki shield sayesinde altinda uzun sure kalabilmesine ramen glavie kacmak zorunda kaliyor elitlerle beraber ama sonucta full str glavie ve blade nin sansi dusuk.her charin avantaji we dezavantaji wardir Wink
Yurkacihanksk demiş ki:Emin olma derim sana europa charları suan 3gundur olympusta katlıam yapmakta 74lvl wızard Lord Yarkanı 3.kez oldurdu We Rogue Charda 2gundur ısyu kesıor Her ne olursa olsun Damagelerı yuksekExcrea demiş ki:awrupa charlarinin hicbiri yarkan kesemez.chineselerdede en ezik blade we glavie kaliyo glavie ile blade ayni aliyorum cunku damageler arasinda nerdeyse hic fark yoktur ama blade deki shield sayesinde altinda uzun sure kalabilmesine ramen glavie kacmak zorunda kaliyor elitlerle beraber ama sonucta full str glavie ve blade nin sansi dusuk.her charin avantaji we dezavantaji wardir Wink
server troy, yani sun lu elemandan geçilmeyen server popcornExcrea demiş ki:awrupa charlarinin hicbiri yarkan kesemez.c
psbobby_ demiş ki:server troy, yani sun lu elemandan geçilmeyen server popcornExcrea demiş ki:awrupa charlarinin hicbiri yarkan kesemez.c
-Resim Silinmiş.
6 kere uruchi kestim ve hiçbirinde party ile beklemedim, lv ım da o kadar yüksek değil 60 yani bi 64 kolayca elimden alabilir.Bergkamp demiş ki:orda parti durumlarınız eşit olmayabilir ..Çünkü bana göre unique kişi değil parti keser..
60 lvlsin ne kullanıyorsun özellikle intçisen uride pek bu iş belli olmaz.Sonucta uri 40 lvl yaratığı .Sen yarkana veya isuya git.Party nin ne kadar önemli birşey olduğunun farkına varıcaksın eminim.bobby_ demiş ki:6 kere uruchi kestim ve hiçbirinde party ile beklemedim, lv ım da o kadar yüksek değil 60 yani bi 64 kolayca elimden alabilir.Bergkamp demiş ki:orda parti durumlarınız eşit olmayabilir ..Çünkü bana göre unique kişi değil parti keser..