Arkadaşlar merak ettim soruyom union nasıl kuruluyo kaç para ve gerekli şartlar neler sanırsam guild lwl4 olması gerekiyo ama emin deilim bilgilendirirseniz sevinirim saygılarım la ben

![]() |
TheMyth_ demiş ki:bulunduğun mekan farketmez hotan, downhang, jangan, semercand, constan.
her şehirde guild master dediğimiz npc ler var bu npclere gidip create guild die bir bölüm var oraya tıklayınca karşına guildinin adını yazıcağın bölüm açılıyor, guildinin adını yazdıktan sonra bunu onaylamanı ve senden ayrıca 500k istiyor. bütün işlemler tamamlandıktan sonra guildini kurabiliyorsun ancak bu guildin kurulabilinmesi için en az 20 lvl olması lazım...
iyi forumlar extraokk
diyecek hiç bir şeyim yok süper anlattınTheMyth_ demiş ki:bulunduğun mekan farketmez hotan, downhang, jangan, semercand, constan.
her şehirde guild master dediğimiz npc ler var bu npclere gidip create guild die bir bölüm var oraya tıklayınca karşına guildinin adını yazıcağın bölüm açılıyor, guildinin adını yazdıktan sonra bunu onaylamanı ve senden ayrıca 500k istiyor. bütün işlemler tamamlandıktan sonra guildini kurabiliyorsun ancak bu guildin kurulabilinmesi için en az 20 lvl olması lazım...
iyi forumlar extraokk
doğru cevap Winkafacan_gokhan demiş ki:unıon kurmak için iki guild masteri bı ara ya gelıyorsunuz ve bırı dığerini secıp unıona davet dıyo ve unıon kurulmuş oluyo benım bıldığım kadarıyla sadece sart olarak guildin 2+ olması yeterlı dıye bılıyorum benım bıldığım bu