Kayıt
28 Ağustos 2012
Mesajlar
5
Beğeniler
0
Arkadaşlar belki bilenleriniz vardır, şu günlerde çok konuşulan bir site bifincan üye olan herkese ücretsiz antivirüs programı hediye ediyor üstelik hiç bir ücret ödemeden kapınıza kadar kargo ile teslim ediyor.
Sitede çeşitli anketlere katılarak puan kazanıyorsunuz ve bu puanlarla çeşitli hediyeler kazanabiliyorsunuz, en önemli hediyesi ise tabiki Laptop.
Unutmamanız gereken şey ise bilgilerinizi doğru girmenizdir çünkü hediyeyi yolladıklarında bilgileriniz yanlışsa hediye size ulaşmayacaktır. Önemli bir diğer hususda telefon numaranızı doğru vermeniz çünkü kayıt olurken kaydı tamamlamak için telefona kod gönderiyorlar.
Benim hediyem yola çıktı birkaç gün içinde elimde olur geldiğinde buradan bildireceğim.
Siteye davet sistemi ile kayıt olabiliyorsunuz bu yüzden bana mail adresinizi atarsanız size davetiyeyi yollayabilirim. Kayıt olmayacaklar lütfen davetiye istemesinler çünkü yeteri kadar davetiye yok elimde belirli sayıda şuan için. Özel mesaj ile mailinizi atınız ben davetiyeyi yollarım.
 
Kayıt
28 Ağustos 2012
Mesajlar
5
Beğeniler
0
bende daha yeni üyeyim ayrıca ne anlatmak istediğini pek anlamadım :) dili kullanımına diyorsan benim hoşuma gitti açıkcası :wink1:
 
Kayıt
28 Ağustos 2012
Mesajlar
5
Beğeniler
0
benim virüs programımı gönderdiler arkadaşlar ayriyetten 2tane şeker göndermişler sağolsunlar :)
 
Yukarı Alt