3 pet gayet normalmi adamlar 15 tane açmış diorum + (+7) sos glavie var ama str charımSarkoLata demiş ki:3pet + sos +7 glavie + Neith bug ( wtf ) + dmg scrool
gayet normal
Eyw Kardeşim :)Jake Sully demiş ki:Tebrikler.. TyCooN eski charlardandır bilirim :) Bug olamaz yani.. baya eski![]()
15 pet açan adam kaç level sen kaç levelsın?Rioter demiş ki:3 pet gayet normalmi adamlar 15 tane açmış diorum + (+7) sos glavie var ama str charımSarkoLata demiş ki:3pet + sos +7 glavie + Neith bug ( wtf ) + dmg scrool
gayet normal+ neith bug felan yoq + bunları yazıcanada bi tbrk etseydin
![]()
Csro sarmadı mı çalıntı charla oynamak zevk vermiyor sanırımJake Sully demiş ki:Tebrikler.. TyCooN eski charlardandır bilirim :) Bug olamaz yani.. baya eski![]()
Hayvanat Bahçesi YapmisxFactoria demiş ki:event oluyormu vipte ?
Ps.Pwnd in kac tane peti var?![]()
dediğinden hiç bişi anlamadım sen ne diosun açık konuş ?SarkoLata demiş ki:Csro sarmadı mı çalıntı charla oynamak zevk vermiyor sanırımJake Sully demiş ki:Tebrikler.. TyCooN eski charlardandır bilirim :) Bug olamaz yani.. baya eski![]()
![]()
Sen bana gelip swsro2yi mi öğretiyorsun![]()
Eyw :)lemus12tr demiş ki:Hayvanat Bahçesi YapmisxFactoria demiş ki:event oluyormu vipte ?
Ps.Pwnd in kac tane peti var?![]()
![]()
Gz![]()
tşkklerpolitika demiş ki:tebriklerrr..
bnde sevmiorum kardeşim ama yapçak bişi yoq herkez bu bugtan faydalanıor ama abartmanında bi anlamı yoq dimiSunsrocu demiş ki:bu fazla pet işini hiç sevmiyorum :(