*Tweety kardeş yeni char açmak istiyorum...
*Neyci açsam...
*Hangi serverda açsam .. yardımcı olursan sewinirim..
*Neyci açsam...
*Hangi serverda açsam .. yardımcı olursan sewinirim..
![]() |
bence 2-1 hybird yapmasın direk full str yapsın .. 2-1 işe yaramıyo :SCaN_KsK demiş ki:2-1 Yani 2 İnt 1 Str Bowman
7int 1 str nuker
Pacificte ac
yeni guılde kurucaksanız gelem suan guıldsızım posedıonda The_FeaR'a pm at her zaman bottayımTWEETY demiş ki:geldimm...
yeni serverımız poseidon gelecek kişilere kapımız acık
ayrıca benim tavsiyem 1-2gün daha bekleyip yeni char build rehberime göre char acman olur...
yok ben bekleyemem diyorsan full str bowman ac Wink
crazy_bay demiş ki:yeni guılde kurucaksanız gelem suan guıldsızım posedıonda The_FeaR'a pm at her zaman bottayımTWEETY demiş ki:geldimm...
yeni serverımız poseidon gelecek kişilere kapımız acık
ayrıca benim tavsiyem 1-2gün daha bekleyip yeni char build rehberime göre char acman olur...
yok ben bekleyemem diyorsan full str bowman ac Wink![]()
crazy_bay demiş ki:tweety kımler gelecek posedıona
madmaster_36 demiş ki:Benim poseidon maceram bitti
*MOLOTOW(satıldı)
*DEADOFANGEL(satılcak)
*STRAHD(satıldı)
*AKINCI_BEYI(çalındı)![]()
akıncı_beyı calanlar benımde charımı calmıslardı athenstekı ıken ama bır kac kısı sayesınde gerı aldımmadmaster_36 demiş ki:Benim poseidon maceram bitti
*MOLOTOW(satıldı)
*DEADOFANGEL(satılcak)
*STRAHD(satıldı)
*AKINCI_BEYI(çalındı)![]()
dün attım sana PM okumamıssın hala kahvekeyficrazy_bay demiş ki:TWEETY kardes bir ara baan unıgler ıcın hangı bow skıllerını acacagını daha sonra gösterırım demiştin sımdı ısın yoksa bır zahmet yardım edermısın sımdıden ty
özür dilerim TWEETY yeni bakıyomTWEETY demiş ki:dün attım sana PM okumamıssın hala kahvekeyficrazy_bay demiş ki:TWEETY kardes bir ara baan unıgler ıcın hangı bow skıllerını acacagını daha sonra gösterırım demiştin sımdı ısın yoksa bır zahmet yardım edermısın sımdıden ty
madmaster_36 demiş ki:Kısmetse RedSea'de dewam eticem işime..
[_RaP4eVeR_] Guildine giricem RaPLeX abi alıcağını söledi..
Bakalım kasıcaz önümüzdeki uniuqe we pwplere bakıcaz![]()