![]() |
iyi bak yawırım. erkekler için detectivePennywise demiş ki:ne alakası var bunun tuvaletle?yanlız kız cok çilliymiş yaw tv de öyle gözükmüyor halbuki, hollywood işte![]()
yawırım?hitab şeklini hiç beğenmedim haberin ola Evil or Very Mad ayrıca bunun tuvaletle ne lakası var?fake mi atıyon bize?xhistory demiş ki:iyi bak yawırım. erkekler için detectivePennywise demiş ki:ne alakası var bunun tuvaletle?yanlız kız cok çilliymiş yaw tv de öyle gözükmüyor halbuki, hollywood işte![]()
konusma tarzın bi acaip yaw sen bi tuvaleti acıkla sonra devam edekxhistory demiş ki:iyi bak yawırım. erkekler için detectivePennywise demiş ki:ne alakası var bunun tuvaletle?yanlız kız cok çilliymiş yaw tv de öyle gözükmüyor halbuki, hollywood işte![]()
hani kız çirkin olsa,alın size wc gibi surat mıç*n üstüne diye bi bağlantı çıkardı dicemde o da yok kız fıstık gibi_AvRiL_ demiş ki:konusma tarzın bi acaip yaw sen bi tuvaleti acıkla sonra devam edekxhistory demiş ki:iyi bak yawırım. erkekler için detectivePennywise demiş ki:ne alakası var bunun tuvaletle?yanlız kız cok çilliymiş yaw tv de öyle gözükmüyor halbuki, hollywood işte![]()
iyi bak yawırım. erkekler için detective[/quote]Pennywise demiş ki:ne alakası var bunun tuvaletle?yanlız kız cok çilliymiş yaw tv de öyle gözükmüyor halbuki, hollywood işte![]()
e deminden beri ne oyalıon bizi bi kontrol etseydinxhistory demiş ki:Yanlış link vermiş olamazmıyım. Mad işte bunu kastdetmiştim
-Resim Silinmiş.
EXC123 demiş ki:igrencoraya hergn 100 lerce kisi seyi koycak snra bide sen koycaksn olcak is diil
![]()
Hayır Aslı yeeevrum diye bi kere Burhan.xhistory demiş ki:''yawırım'' lafıda öyle kullandım işte avrupa yakasındaki burhan öyle konusuo ondan azıma takıldı.. '' aslı yavırım nasılın'' ''aslı bebişim nasılsın'' gibi vs. Ne açıklama yapıosam sanki. Özür dilerim kusura bakma pardon afedersin bidaha söylemem. kahvekeyfi