Kayıt
9 Ocak 2012
Mesajlar
162
Beğeniler
0
Şehir
Turkroad Online Kurucu
Oyun Kuralları Ve Ban Hakkında

1. Anne, kızkardeş ve eşe edilen sadece Ağır küfürler yasaktır (Allah'a edilen her küfür yasaktır cezası char silinmesidir.). Kendi aranızda şakalaşabilirsiniz ancak şaka yapmaya çalıştığınız kişi rahatsız olup şikayet ederse ve bunu ıspatlarsa 1 haftalık ban alırsınız. Tekrar küfür ederseniz 1 aylık ban tekrar küfür ederseniz sınırsız ban alırsınız. (Anne, kız kardeş ve eş e edilen AĞIR küfürlerin + Allah'a edilen küfürlerin dışında hiç bir küfüre karışmıyoruz. Saydığım şahsiyetlere edilen basit basit küfürlere de karışmıyoruz. Lütfen her küfür için pm atmayın öncelikle şikayetinizin kurallara dahil olup olmadığından emin olun.

2. Hırsızlık, hile hurda, char soyma vb olaylar eskiden yasaktı ancak bu tür olayların ispatının çok zor olması ve sürekli ikilemde kalmamız nedeni ile artık bu tür konular ile ilgilenmiyoruz bu yasak kalkmıştır.

3. Bot kullanımı sadece kendi charınızı kasmak için serbesttir. Gold kasmak, akademi kasmak veya spam yapmak için bot veya benzeri herhangi bir program kullanırsanız ilk sefer 1 haftalık ban alırsınız 2. defa sınırsız banlanırsınız.

4. Dil, din, ırk ayırımı yapmak kesinlikle yasaktır yasağı çiğnediğiniz takdirde suçunuz ss ile ıspatlanır ise ilk sefer 1 haftalık 2. sefer süresiz banlanırsınız.

5. Party matching yapıp sonradan sağda solda yalan dolan haberler ile GM bizi kastı gibi iftira niteliğindeki hal ve hareketler kesinlikle yasaktır cezası süresiz bandır.

Gerekli görüldüğünde Gamealisveris yeni kural ekleme, veya kurallarda değişiklik yapma hakkını her zaman saklı tutar.

Uyarı : Lütfen ufak tefek şeyler için bildirim yapmayın... Yok o bana aptal dedi, yok salak dedi, yok mal dedi gibi sudan bahaneler için kimseye ban atılmaz. Bu nedenle bu tarz şeyler için mesaj atıp ban atılmasını beklemeyin. Küfürlere atılan banlarda küfürün derecesine göre değişir. Genelde Aileye edilen küfürlere en az 1 hafta ban atılır, şahsa edilen küfürler , 2 ile 5 gün arası değişir.
Hakaretlere ve basit küfürlere ban ATILMAZ... . Hiç bir online oyunda küfürlere herhangi bir ceza yokken biz yine küfürleri engellemek için yasak koyup ceza veriyoruz ancak abartıya kaçmayın lütfen.​
 
Yukarı Alt