Kayıt
9 Ocak 2012
Mesajlar
162
Beğeniler
0
Şehir
Turkroad Online Kurucu


Merhabalar Sevgili Extraloob Ailesi Ve Online Oyun Severler;

Turkraod Online 30 Aralık 2011 Tarihinde Yayın hayatına başlamıştır. 22 Ocak 2012 Tarihinde ise reklamlarına extraloob.com ekibiyle yaptıgı anlaşmayla başlamıştır.Turkroad online turkıyede bulunan 100lerce private serverler arasında en sorunsuz olan ılk 10 private server ıcerısıne rahatlıkla gırmıstır.2005 Yılında dubaiden gelen dostlarımın bu oyunu tavsiye etmesi nedeniyle isroya başladık.80 Cap-120 Cap Arası Toplam 7 Yıl Bu Oyunu Aktif Olarak Oynadık.2009 Yılında Online Oyun E-Ticaret İşine Girdik Ve Güzel bir yerlere geldik.Turkroad Online'yi Kurma Düşüncem 1 yıldır vardı fakat gerekli bilgileri toparlamak olsun playerlerın ısteklerını olcmek olsun Aralık Ayında Bu Ise atılma Kararı aldık.Ve Düşüncem Şu İdi. Turkroad online Bir eglence ve rekabet serverı olması idi. Bu Amacımıza Ulaştık.Şuanda Güzel biryerde olan ve gercekten kulaga hıtap eden Turkroad Online En Uc Oyunlardakı Oyuncuların Bıle Kulaklarını Doldurmus Durumdadır.

100 Lerce Server Varken Neden Turkroad Online Oynamalıyım ?

Turkroad Online'yi diğer serverlerden ayıran (Oyun anlayışını oyuncu gibi görmesi ve oyunu ticaret aracı olarak değil eğlence merkezi olarak görmesidir.) Turkroad Online'yi Rekabet ile Eğlenceyi bir arada yaşamayı seven hırslı Ve Oyunu Sadece Eğlence Aracı Olarak Gören Oyuncuların Oyunumuzda Gercekten Zevk Alacıgını Dusunuyorum.

Turkroad Online İçin Önemli Olan 5 Maddenin Sıralanması;
1.Kaliteli Oyuncu Potansiyeli
2.Oyun İçindeki Oyuncu İlişkilerinin Düzeni
3.Oyunun Kalıbını Yani Yapısını Sureklı Geliştirmek.
4.Oyundaki Eventleri Ve Aktiviteleri Yüksek Tutmak
5.Ve Kazandıgı Tüm Geliri Reklam Ve Oyunun Geliştirmesine Yatırmak.

Turkroad online Farkı Nedir ?

Turkroad Online Ticaret Hedefli Değil Oyuncu Memnuniyeti Hedefli calısmaktadır. Biz Oyuncularımızı Memnun ettıgımız surece zaten ticaret yapmıs olacagımıza ınanıyoruz.

Serverimizdeki baş amacı Hunter Rank -Thief Rank -Trade Rank -Unique Rank -Honor Rank -Birebir Pvp Savaşlar Guıld Pvp Savaşlar Union Pvp Savaşlar. Aktif Olarak Oluşturmaktır.

Sizde Bu Pontansiyelin bir Parçası Olmak Ve Gerçek Turkroad Online Keyfini Yaşamak İsterseniz
http://www.turkroadonline.com
Adresini Ziyaret Edin Ve Canlı Destek Hattımızdan 7/24 Bilgi Alabilirsiniz.
Aklınıza Birşeymı Takıldı ? Bir Sorunmu Oldu Hemen Canlı Destek Hattımızdan Bize Bağlanıyorsunuz Birebir Yardımcı Oluyoruz.
Beni Dinlediğiniz İçin Teşekkür Ederim Ve Tüm Extraloob Ailesine İyi Oyunlar ve İyi Forumlar Dilerim
 
Kayıt
9 Ocak 2012
Mesajlar
162
Beğeniler
0
Şehir
Turkroad Online Kurucu
CosmicGate demiş ki:
5.Ve Kazandıgı Tüm Geliri Reklam Ve Oyunun Geliştirmesine Yatırmak.
Tek farkı bu başka bi fark göremiyorum tabi bu dediğinizde lafta kalmıcaksa...


Şuanda Turkıyede Açılan Private Serverlerin %90 'ı Kişiler Tarafından Paralar Kazanılması İçin Planlanana Bir Araç. %8i işi bilen Kişilerin kendi serverlerini açıp geliştirebilmesi %2'side Firmaların Yaptığı Private Serverler.

Bizim amacımız ise oyunu bir private server gibi değil bir onlineoyun bazına donusturmek.
Bunu İçinde güven-ilgi-ve alaka gereklidir. Buda bizim ekibimizde Mevcuttur Tabiki Zaman Geçtikce Demek İstediklerimi Daha iyi anlıyacaksınız.
 
Kayıt
21 Ekim 2007
Mesajlar
27
Beğeniler
0
CosmicGate Arkadaşımızın Dediği Gibi Bu Dedikleriniz İnşallah Lafta Kalmaz.
 
Yukarı Alt