Kayıt
25 Haziran 2008
Mesajlar
595
Beğeniler
0
Şehir
İstanbul
Türkiye 'Çıplaklar Oteli' furyasına 1 Mayıs'ta açılacak otelle katılıyor! Peki bu otel nerde? İşte cevabı:

Muğla'nın Datça İlçesi'ne 15 kilometre uzaklıkta bulunan bir otel, Türkiye'nin ilk çıplaklar oteli olarak hizmet vermeye hazırlanıyor.

Bir aile tarafından Datça Yarımadası'nın güneyinde, Emecik Köyü sınırları içerisinde, Akdeniz kıyısında 14 dönümlük arazi üzerinde 2 yıl önce yaptırılan otel, 175 yatak kapasitesiyle 1 Mayıs'tan itibaren kapılarını dünya çıplaklarına açacağı belirtildi.

Türkiye'nin ilk yasal ‘çıplaklar oteli’ unvanını alacak olan tesisin internet ortamında tanıtımlarına başlandı.


Şirketin pazarlama yetkilisi Ahmet Koşar, ilk aşamada 7 ülkeden turizm acenteleri ve tur operatörleriyle anlaşma sağlandığını belirterek, “Almanya, İngiltere ve Hollanda'dan yoğun talep var. Fransa, İtalya ve Norveç'ten de rezervasyonlar almaya başladık. İsviçre'den henüz rezervasyon gelmedi . Bu 7 ülkeye son olarak İsrail ve Rusya da eklendi. Tesis, Türkiye'nin ilk çıplaklar oteli olacak” dedi.

2 blok halinde 175 yatak kapasiteli otelde havuz, aquapark ve hamam bulunduğunu belirten Ahmet Koşar şunları söyledi:
TÜRK MÜŞTERİLER HÜLLE YOLUYLA YARARLANABİLECEK

“Çıplaklar oteli olarak hizmet verecek olan tesis için satışlarımız yurtdışı acenteler aracılığıyla yapılacak. Türkiye'den müşteri kabul edilmeyecek. Ancak Türk müşteriler de yurtdışındaki acenteler aracılıyla otelden yararlanabilir. Çıplaklığa otel sahası içinde izin verilecek. Otel sahası dışında kamusal alandaki plajlarda çıplak olarak denize girilmesine izin verilmeyecek. Ayrıca yarımadanın kuzeyinde Ege Denizi kıyısında firmaya ait ve dışarıya kapalı olan Çakal Koyu'nda isteyen müşterilerimiz çıplak olarak denize de girebilecek. Tesiste Türk personel görev yapacak.”
u ana kadar 200 müşteri kaydı alındığını belirten Koşar, yeni oldukları için fiyatları düşük tuttuklarını kaydederek şöyle konuştu:

“Kişi başı konaklama ücreti her şey dahil 70 euro olacak. İlk yıl olduğu için fiyatları düşük tutmayı tercih ettik. Dünyanın gelir seviyesi en yüksek turistleri Datça'ya gelecek. Otel müşterilerimiz için ilçe turları düzenleyeceğiz. Datça ekonomisine önemli bir katkı sağlayacağımıza inanıyorum. Dünyada natürist turizm giderek yaygınlaşıyor. Sadece Almanya'da 10 milyon civarında natürist var. Bu bir yaşam tarzı ve önemli bir sektör haline geldi . Birçok ülkede bunun örnekleri var.”






 
Kayıt
17 Eylül 2007
Mesajlar
2.534
Beğeniler
0
Şehir
Hamburg
Turizm patlamasından ziyade gerekli güvenlik önlemleri alınmazsa nüfus patlamasıda yapaşabilecek sorunlar arasında ^_^
 
Kayıt
22 Mart 2010
Mesajlar
163
Beğeniler
0
FataleBower demiş ki:
Turizm patlamasından ziyade gerekli güvenlik önlemleri alınmazsa nüfus patlamasıda yapaşabilecek sorunlar arasında ^_^
makara: makara: resepsiyonda otel bilekliği yerine 5'er adet kondom dağıtsınlar tamamdır işte makara:
 
Kayıt
4 Eylül 2008
Mesajlar
1.885
Beğeniler
0
Şehir
Cehennet
17 Mayısta otelde staja başlıcam ama neden beni böyle otele değilde Antalyanın en kötü oteline verirler :D
 
Yukarı Alt