A

Anonymous

Guest
Dakika dakika maç analizi;
İLK YARI:
1. dakika: Maça Macaristan başladı.

3. dakika: Tuncay soldan son çizgiye indi. Çok teklikeli noktada kaleye de vurdu ama top yan ağlarda kaldı. Hakem de bu arada topun dışarıdan çevrildiğini işaret etti.

5. dakika: Kazandığımız serbest vuruşu paslı kullanan Nihat pasını Hamit'e açtı. Hamit kaleyi cepheden gören noktadan vurdu. Top yandan auta gitti.

6. dakika Tuncay'ın nefis pasıyla sağdan ceza alanına giren Nihat çaprazdan nefis vurdu. Kaleci Fülop üzerine gelen topu zorlukla kornere çeldi.

7. dakika: Kornerin ardından uzaklaştırdıkları topa rağmen atağımız sürdü. Ayhan'ın pasıyla kaleyi cepheden gören yerde topla buluşan Gökdeniz vurdu. Uzak mesafeden sert giden top kaleci Fülop'un kucağında kaldı.

9. dakika: Maçın başladığı sıralarda 1-1 devam eden Norveç-Yunanistan maçında skor değişti. Komşu Yunanistan deplasmanda 30. dakikada Kyrgiakos'un attığı golle 2-1 üstün durama geçti.

12. dakika: Tamas Priskin kendisine gönderilen uzun pasla ceza alanında buluştu ama iyi vuramayınca, Türkiye derin bir oh çekti.

13. dakika: Norveç'te gol sağanağı sürüyor! Ev sahibi Norveç, 39. dakikada Riise'nin attığı golle durumu 2-2'ye getirdi.

16. dakika: Kalemiz büyük tehlike yaşadı. Balazs Dzsudsak sağdan takımı adına ilk korneri kullandı ama ön direkte Servet topu karşıladı. Dönen topu yeniden alan Dzsudsak içeri derin pas attı. Aurelio yerden gelen bu topa dokunamayınca Tamas Hajnal topa dokundu ama top Hakan'ın yanından auta gitti.

18. dakika: Tamas Priskin'in ara pasında Gera topu korner çizgisinde almak istedi ama Aurelio araya girdi. Gera çok sert bir müdahale ile Aurelio'yu yere indirince hakem maçın ilk sarı kartını gösterdi.

20. dakika: Grubumuzda oynanan Norveç - Yunanistan maçının ilk yarısı 2-2 sona erdi.

22. dakika: Hamit Altıntop rakibine sert bir faul yapınca sartı kart gördü.

24. dakika: Sağdan İbrahim'in marke edemediği Vasko ortasını Tamas Priskin'e yaptı. Priskin hafif çaprazdan direk kaleye vurdu, Hakan topu köşeden kornere çeldi. Köşe atışında Hakan çıktı ve topu aldı.

25. dakika: Tamas Priskin Tuncay'a arkadan faul yapınca sarı kart gördü.

27. dakika: Sol kanattan kazandığımız kornerde Nihat topu içeri ortaladı. Ceza alanaında Tamas topu uzaklaştırdı.

28. dakika: Hamit Altıntop sağdan atağımızı nefis sürükledi. Ön direğe yaptığı ortada defans topu kornere çeldi. Kornerde içeri yine Hamit'in ortasında topu kafayla uzaklaştıran isim Vanczak Vilmos oldu.

29. dakika: Gökdeniz sağ kanattan arka direğe uzun bir orta kesti. Gökhan Ünal çaprazda kaldı ama kafayı vurdu. Yavaş vuruşunda top kalecinin ellerinde kaldı.

33. dakika: Sol kanadımızdan kazandıkları kornerde Balazs Dzsudsak köşe atışını kullandı, Hakan çift yumrukla uzaklaştırdı. Bu pozisyonda Hakan sakatlık geçirdi.

34. dakika: Süren atakta uzaklaştırdığımız topla kontra atak oluştu. Gökdeniz sol kanattan ceza alanına girdi, kaleye doğru topu göndermek istedi ama son adam araya girince top kornere gitti.

36. dakika: Hakan Arıkan'ın tedavisinin ardından kullandığımız kornerde Nihat'ın ortası direk olarak auta gitti.

39. dakika: Gökdeniz'e sert bir faul yapan Vilmos Vanczak sarı kart gördü.

41. dakika: Ayhan Gökdeniz'i havadan derin pasla ceza alanına kaçırdı. Hakem ofsaytı belirledi.

42. dakika: Tamas Hajnal uzaktan kaleyi denedi. Hakan Arıkan topu rahat kontrol etti.

44. dakika: Ayhan sağdan ceza alanına ortasını yaptı. Etkili ortayı Tuncay'dan önce Adam Vass dokunarak kornere gönderdi. Nihat'ın kullandığı köşe atışında rakip savunma topu uzaklaştırdı.

45. dakika: Nihat kaleyi cepheden gören noktada topu aldığı gibi kaleyi denedi ama savunma önünde adeta bir set oluşturdu.

45+1. dakika: Tuncay inanılmaz bir gol kaçırdı. Sağ kanattan ortalanan top kafalardan sektikten sonra soldan ceza alanana giren Tuncay'ın önünde kaldı. Sol çaprazdan kaleci ile karşı karşıya aldığı topla kalecinin üstünden aşırtma yerine sert vurunca top üstten auta gitti.

45+2. dakika: Tuncay'ın düşürülmesi ile kazandığımız fririkte Nihat kaleyi denedi. Sert vuruş barajdan döndü.

İlk yarı başladığı gibi 0-0 sona erdi.

İKİNCİ YARI:
46. dakika: İkinci yarıya Türkiye başladı.

46. dakika: İkinci yarıda Nihat Kahveci'nin yerine Emre oyunda.

47. dakika: İnanılmaz bir gol kaçtı. Emre, Gökhan'la verkaça girip ceza alanında topla buluştu. Kaleci Fülop da açılıp topa siper oldu. Emre'nin vuruşu kaleciden döndü. Bu pozisyonda Fülop bir sakatlık yaşadı ve oyun durdu.

49. dakika: Bu arada grubumuzda Bosna Hersek-Moldova karşılaşmasında 1-0 Moldova'nın üstünlüğü var.

52. dakika: Hamit sağ kanattan çok sert bir orta yaptı. Top kaleci Fülop'ta kaldı.

53. dakika: Tuncay soldan ceza alanına girdi ama şut şansı bulamadan ayağındaki topu kaybetti.

56. dakika: Tuncay sağdan ceza alanaına yapılan ortaya sol çaprazda gelişine vurmak istedi ama topu ıskaladı. Dönen topu ceza alanına çevirdi ama rakibe çarpan top kornere gittiş. Bu dakikada elle müdehale ve penaltı bekledik ama hakem devam kararı verdi. Emre'nin kullandığı köşe atışını defans uzaklaştırdı.

57. dakika: Gera, sol kanatta Emre'ye çok sert bir müdahele yaptı ama hakem sarı kartı olan oyuncuya ikinci kartı çıkartmadı.

59. dakika: Gera sağdan ceza alanına etkili bir pasla girdi. Çok teklikeli pozisyonda şutunu hafif çaprazdan çekti. Servet yatarak topu kornere göndermeyi başardı. Köşe vuruşunda ise Hakan Arıkan topu kaparak defansı rahatlattı.

61. dakika: Grubumuzda oynanan Norveç - Yunanistan maçı 2-2 sona erdi.

61. dakika: Gökdeniz'in yerine Halil oyunda.

62. dakika: Gökhan ve Ayhan şık paslaşmalarla ceza alanına girdi. Defans topu kornere gönderdi. Emre'nin köşe atışını ön direğe doğru gönderdi. Ayhan'ın kafa vuruşunda top auta çıktı.

64. dakika: Ve Macaristan 10 kişi kaldı. Zoltan Gera defansımızın arkasına atılan topta Hakan ile karşı karşıya kaldı. Kendisini yere bırakan Gera hakemi aldatmaya yönelik yaptığı bu hareketten dolayı ikinci sarı karttan kırmızı kartla oyun dışı kaldı.

66. dakika: Gökhan ceza alanı içinde buluştuğu topu müthiş bir topuk pası ili Halil'e kazandırdı. Halil topu kontrol etmekte zorlanınca top yandan auta çıktı.

66. dakika: Macaristan'da Priskin çıktı, Malatyaspor'dan tanıdığımız isim Toth oyunda.

67. dakika: Serdar Özkan Ayhan'ın yerine oyuna girdi.

68. dakika: VE GOLÜMÜZ GELDİ! GÖKHAN ÜNAL ATTI!
1-0: Tuncay soldan defansın arkasına atılan topu alarak son çizgiden arka direğe ortaladı. Kaleciyi aşan topa yükselen Gökhan Ünal kafayla topu ağlara gönderdi.

71. dakika: Macaristan'da kaleci Fülop'un yerine Balogh oyunda.

72. DAKİKA: VE İKİNCİ GOL GELDİ! AURELİO ATTI!
2-0: Tuncay sol kanattan yaptığı ortayı defans kornere gönderdi. Köşe vuruşunda defansın uzaklaştırdığı topa Emre gelişine vurdu. Ceza alanında boşta kalan Aurelio, önünde kalan topa sert vurdu ve ağlara gönderdi. Böylece kaleci Janos Balogh oyuna girdiği gibi golü yemiş oldu..

78. dakika: Bosna Hersek-Moldova maçının ilk yarısı Moldova'nın 1-0 üstünlüğü ile sona erdi.

81. dakika: Serdar sağ kanattan ceza alanı önüne doğru girmek isterken yerde kaldı. Kazanılan serbest vuruş paslı kullanıldı. İbrahim Üzülmez ceza alanı önüne yerden doldurdu. Serdar topu kontrol edip içeri girmek istedi ama rakibine takıldı.

83. dakika: Konuk ekipte Balazs Dzsudsak oyundan çıktı Halmosi oyuna dahil oldu.

90. dakika: Tamas Hajnal, Servet'e yaptığı hareketten dolayı sarı kart gördü.

90+4. dakika: VE 3. GOL HALİL'LE GELDİ!
3-0: Halil sağ kanattan ortasını sert yaptı. Kaleci Janos Balogh ön direkte bu topu kjontrol etmek isterken içeri aldı.

Ve maç bu skorla sona erdi.
 
Kayıt
12 Mayıs 2007
Mesajlar
281
Beğeniler
0
Şehir
SaGoPaKaJMeR
_TaZMaNiA_ demiş ki:
BuGRaS demiş ki:
yazık oldu macarlara onların hakkıydı
alakası yok.adamlar zaten beraberliğe oynuyorlardı.golü yedikten sonra adamlar maçı bıraktı zaten...
ole olsun ama
bence o penaltıydı adamlar 1-0 yencegine 3 -0 yenildi.. herkez de ole diyo .. adamlar platini'ye de şikayet etmişler zaten :mrgreen:
 
Kayıt
14 Temmuz 2007
Mesajlar
3.799
Beğeniler
0
Şehir
Maraton Üst
BuGRaS demiş ki:
_TaZMaNiA_ demiş ki:
BuGRaS demiş ki:
yazık oldu macarlara onların hakkıydı
alakası yok.adamlar zaten beraberliğe oynuyorlardı.golü yedikten sonra adamlar maçı bıraktı zaten...
ole olsun ama
bence o penaltıydı adamlar 1-0 yencegine 3 -0 yenildi.. herkez de ole diyo .. adamlar platini'ye de şikayet etmişler zaten :mrgreen:

Kardes haklısın.Ben babamla dua ediodum bi oyundan kopsunlar die.Bizim duayı duydu kanımca hakem.Kalecimiz hakan bile onu penalty sanmıs.Dusunun artık.Ayrıca hakem macarlardan ozur diledi
 
Yukarı Alt