Icerige atla
Extraloob

Türk Telekom ReziLLiği..

· 9 Yanıt · 1.5K görüntüleme
D
dR.NooB OP ⭐ 19y
1000. mesajımı hayırlı bişi icin atıyım dedım mucX

(TÜRKİYE)
Türkiyede Yasıyorum.1024(kb) hızınde int baglantım İle Download’ımı 1.24 kb ile yapıyorum.
Günde ortalama 25-26 kez internetim gider.4 gb lık sabit kotam kullanmadıgım halde her zaman 8 gb gelir.Ne Mutlu Turkum Diyene .

(FRANSA)
-Resim Silinmiş.
Abiler bu resimi ben çektim fransadan . Biraz daha araştırdım, Buldum ki ben wireless ( wifi = yani kablosuz ) baılanıyormuşum. Kablolu 100mgbit/s ve bu 30 € aylık kota mota yok ve ayrıca 100 ülkeye bedava telefon ve sınırsız konuşabildiğimii söylemeyi unutmuşum. Bu digiturk gibi olan şeyde isterseniz bakın Canal+. Süper bişi burdaki ligtv tarzı kannalar var.

şaka gibi değilmi ? Evil or Very Mad
9 Yanıt
D
Dampyre ⭐ 19y
Türkiye ye ne zaman gelir kim bilir Rolling Eyes Crying or Very sad
D
dR.NooB OP ⭐ 19y
adam normal bişeymiş gibi saydığı özelliklere bak ya Evil or Very Mad
B
BøBa ⭐ 19y
biz max 4 megabit onlar çikmiş 50 60 megabit hahaha

yakında gelicek Tv izlemiomsun xD bilişim fuarinda tanitimi wardi
D
dR.NooB OP ⭐ 19y
ya bu Fransdan yazan adam ınternet firmamız sureklı bızı arayıp ısteklerımız soruyor dıo
bunun Turkısh versıonu ıse bız onları arıyıp hâl hatır soruyoruz dımı arkadaslar Twisted Evil Mr. Green
B
BøBa ⭐ 19y
Pauhauha Twisted Evil

50 megabit netim olsa 10 dk da wow indirip ondan sıkılıp 5 dkda cabal indirip ondanda sıkılıp 3 dkda knight indirip indirdime pişman olup sroya geri dönerdim hmm
D
Dark_Lord_ ⭐ 19y

Pauhauha Twisted Evil

50 megabit netim olsa 10 dk da wow indirip ondan sıkılıp 5 dkda cabal indirip ondanda sıkılıp 3 dkda knight indirip indirdime pişman olup sroya geri dönerdim hmm

Razz Razz
Telekom bu işte kafamgirsin.net
D
dR.NooB OP ⭐ 19y

Pauhauha Twisted Evil

zuahahahhahah süpersin puahahahahhahazhahzhahz Mr. Green hmm
S
SonSAHNE ⭐ 19y
bi oyunu 1024 lükle 5 saatte indiriosam adamlar 3 dk da indirir. süper olurdu Very Happy türkiyede oyun sektörü batardı Very Happy zuhahah herkes netten indirsin süper olur Very Happy hem böle olursa millet online oyunlardan para kazanmaya başlıcak ve bizim için çok çok fazla alternatif Very Happy

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: