Wax Whine
.NET
- Server
- Aspendos
- Takımı
- Besiktas
Turk Sro test server hakkında tüm sorunlarınızı, sorularınızı şikayetlerinizi ve isteklerinizi bu bölümde belirtebilirsiniz.
Server tam yerine otursun başlayacağım , BAŞARILAR DİLERİMironEyE demiş ki:Daha değil ama yerleştirilecek.
Aynı sorun bendede var.Bir türlü düzelmediChiLeKehS demiş ki:ya ben Media Patch'e yanlış yazdım düzeltmek içni tıkaldım fakat açılamdı şu hata geldi
![]()
oyunada giremiyorum düzeltemiyorumda yanlışı kaç kere indirdm ve farklı siteden uploded ettim olmuyor yardım lütfen :(
Oyundan kaynaklanıyor daha test aşamasında olduğundan sık sık bakıma giriyor bu yüzden error veriyor..forge1907 demiş ki:bende sürekli error veriyor oyunmu kapalı yoksa baska bişey mi?
Server test aşamasında olduğundan dolayı oyunun bir bugu bu yüzden sorunlar düzelene kadar böyle..judas demiş ki:oyunda ilk doğdumuz yerden daha dışarı çıkamıyorum neden acaba?
PvP olucak server exp item ve sp ratesi x999..MetoveR demiş ki:Server Pvp Mi Olacak Yoksa Private Gibi Yine Levelmi Kasacağız?
http://sr046.ath.cx/ Bu adresten alabilirsiniz nerdeyse günün her saati açık oluyor..volaris demiş ki:üyeligi nasıl ve nezamanları alınıor?
superdevil demiş ki:uyelik nerden alıcaz ve nerden indiricez benm mrk ettiğim o ltfn bi cvp ^^
yawuz035 demiş ki:x? olcak x1 se hiç açmayın ^^ Kolay Gelsin
Üyelik en geç 1 gün içinde onaylanıyor fakat taha test aşamasında olduğundan dolayı servere girsende 10 snden fazla duramazsın..rapboy46 demiş ki:adxdd üyeliğimi onaylarsanız sevinirim .... server ı görmek nasip olur bizede umarım
Oyun bakımda oluduğundan dolayı buglar düzeltiliyor bu yüzden test aşamasından çıkmadan oyuna girmenizi tavsiye etmiyorum 10 snden fazla duramazsın zaten..rapboy46 demiş ki:aradabi c9 geliyor... açılışta
Oyun bakımda oluduğundan dolayı buglar düzeltiliyor bu yüzden test aşamasından çıkmadan oyuna girmenizi tavsiye etmiyorum 10 snden fazla duramazsın zaten..Militanz | EXL demiş ki:Ben Üyeliği Aldım Bugün Girmeye Çalıştım ama (C9) Hatası Veriyor.
Yardım Lütfen.
KnightS demiş ki:Loaderden girmeye çalışıyorum ama game guarddan sonra error veriyo loaderin ayarlarını bi atar mısınız ?