Wax Whine

.NET
Server
Aspendos
Takımı
Besiktas
Turk Sro test server hakkında tüm sorunlarınızı, sorularınızı şikayetlerinizi ve isteklerinizi bu bölümde belirtebilirsiniz.

ya ben Media Patch'e yanlış yazdım düzeltmek içni tıkaldım fakat açılamdı şu hata geldi

oyunada giremiyorum düzeltemiyorumda yanlışı kaç kere indirdm ve farklı siteden uploded ettim olmuyor yardım lütfen :(

oyunda ilk doğdumuz yerden daha dışarı çıkamıyorum neden acaba?

ChiLeKehS demiş ki:
ya ben Media Patch'e yanlış yazdım düzeltmek içni tıkaldım fakat açılamdı şu hata geldi

oyunada giremiyorum düzeltemiyorumda yanlışı kaç kere indirdm ve farklı siteden uploded ettim olmuyor yardım lütfen :(
Aynı sorun bendede var.Bir türlü düzelmedi

Loaderden girmeye çalışıyorum ama game guarddan sonra error veriyo loaderin ayarlarını bi atar mısınız ?

forge1907 demiş ki:
bende sürekli error veriyor oyunmu kapalı yoksa baska bişey mi?
Oyundan kaynaklanıyor daha test aşamasında olduğundan sık sık bakıma giriyor bu yüzden error veriyor..

judas demiş ki:
oyunda ilk doğdumuz yerden daha dışarı çıkamıyorum neden acaba?
Server test aşamasında olduğundan dolayı oyunun bir bugu bu yüzden sorunlar düzelene kadar böyle..

MetoveR demiş ki:
Server Pvp Mi Olacak Yoksa Private Gibi Yine Levelmi Kasacağız?
PvP olucak server exp item ve sp ratesi x999..

volaris demiş ki:
üyeligi nasıl ve nezamanları alınıor?
http://sr046.ath.cx/ Bu adresten alabilirsiniz nerdeyse günün her saati açık oluyor..

superdevil demiş ki:
uyelik nerden alıcaz ve nerden indiricez benm mrk ettiğim o ltfn bi cvp ^^

Üyeliği http://sr046.ath.cx/ adresinden alabilirsiniz Oyunun ayrı bi clienti felan yok düz isroyu tüm patchlerini attırdıktan sonra media patcherden gerekli adresi girdikten sonra loaderden oyunu açabilirsin.

yawuz035 demiş ki:
x? olcak x1 se hiç açmayın ^^ Kolay Gelsin

x1 Olmayacak x999 tüm rateler..

rapboy46 demiş ki:
adxdd üyeliğimi onaylarsanız sevinirim .... server ı görmek nasip olur bizede umarım
Üyelik en geç 1 gün içinde onaylanıyor fakat taha test aşamasında olduğundan dolayı servere girsende 10 snden fazla duramazsın..

rapboy46 demiş ki:
aradabi c9 geliyor... açılışta
Oyun bakımda oluduğundan dolayı buglar düzeltiliyor bu yüzden test aşamasından çıkmadan oyuna girmenizi tavsiye etmiyorum 10 snden fazla duramazsın zaten..

Militanz | EXL demiş ki:
Ben Üyeliği Aldım Bugün Girmeye Çalıştım ama (C9) Hatası Veriyor.

Yardım Lütfen.
Oyun bakımda oluduğundan dolayı buglar düzeltiliyor bu yüzden test aşamasından çıkmadan oyuna girmenizi tavsiye etmiyorum 10 snden fazla duramazsın zaten..

KnightS demiş ki:
Loaderden girmeye çalışıyorum ama game guarddan sonra error veriyo loaderin ayarlarını bi atar mısınız ?

Oyundan kaynaklanıyor daha test aşamasında olduğundan sık sık bakıma giriyor bu yüzden error veriyor..

Yukarı Alt