Server
Flora
Takımı
Galatasaray
toplam 5-6 tane program kuruyorsunuz bunun için tek bir programa değil de neyin ne olduğunu bilmenizde fayda vardır ses driver ı ekran kartı driver ı vb. donanımlar bellidir zati sitelerinden güncellerini her formattan sonra kurmanızı tavsiye ederim.

everest programı ile donanımlarınızı öğrenebilirsiniz extraokk

SonSAHNE

Bilgiliyim
s.a millet benim bu bi tarafına soktuum DVD ROM kafayı yemiş :lol: normal CDROM çalışıo ve writer da çalışıo ama bu ..... DVD ROM u arada bir çalışıo(çok nadiren) çalışıncada setup a tıkladığım zaman yanıt vermio... yada başka bi klasör e girsem yarım saate açıo. ama bazı cd ler var ki hiç takılmadan açıo. örn. ben COD2 DVD sini kurdum hiç takılmadan çok seri kurdum ama FIFA2007 DVD si var elimde kuramıom deli olcam. başka bi pc de denedim güzel çalışıo ama benim DVD yemişler gibi çalıştıramıo bi b*ku.. neden olabilir bu. Yardımlarınızı bekliyorum. Şimdiden teşekkürler...

Not: Okuyamadığı DVD oyunları: Far Cry2, BioShock, Fifa07 ve daha bir sürü oruç başıma vurmuş hepsini hatırlayamıom :lol:

Server
Flora
Takımı
Galatasaray
dvd gözünde bir sorun vardır muhtemelen bu yüzden dvd leri özel bir sprey ile sil veya bir temizleme ürünü satın al onlarla sil öyle okutmaya çalış çok da zorlama 30-40dolars birşey yenisi alırsın acilse ayrıca dvd lerin çalışmıyorsa onları netten indir extraokk

SonSAHNE

Bilgiliyim
netten indircem ama Rapid denen illet var işte...

olmazsa alıcam bi dvd rom hemde dvd writer. yeter bea. çalışcakmı çalışmıcakmı die içim gidio eve giderken ama salla artık :lol:

bişi yaklaşık bi ay önce evimizde çalışma vardı tozlanmadan göze bişi olmuş olabilirmi?

SonSAHNE

Bilgiliyim
beyler şu dvd rom u sökcem yardım ederseniz :lol: ya kkten hallolcak yada içinde iice edicem... :lol:

kesin tozlanmış bu çünkü arada çalıştırıo braz ilerleme var extraloob saolsun...

SonSAHNE

Bilgiliyim
s.a beyler bi sorunum daha var. Ben pc yi formatladım. şimdi PC de özellikleri açıom önceden GeForce5200 yazardı şimdi öle bişi yok. SRO dan paso soru işareti hatası alarak düşüyorum. yardımlarınızı bekliyorum ne yapmam lazım. şu anda geforce 6 serisini indiriom denicem ama büyük iht olmacak. Nvidia CD sini takınca eskiden olrdu olmazsa tekrar formatlıcam. ama lütfen yardım edin. şimdiden teşekkürler..

SonSAHNE

Bilgiliyim
kurdum ben onuda yine fx 5200 çıkmadı orda nvidia cdisini baştan kurdum yine olmadı kafayı yicem. ya herşey normalde bi tek şu ekran kartının yüklendiği yazmıo o yüzden galiba sro da sürekli soru işareti hatası alıyorum...

S0NS4HN3 demiş ki:
kurdum ben onuda yine fx 5200 çıkmadı orda nvidia cdisini baştan kurdum yine olmadı kafayı yicem. ya herşey normalde bi tek şu ekran kartının yüklendiği yazmıo o yüzden galiba sro da sürekli soru işareti hatası alıyorum...
www.nvidia.com adresinden download driver bolumune tikla
nvidia gforce seriesi indirip kur sorunn hallolur

SonSAHNE

Bilgiliyim
fx serisini kurdum. ama yinede eskisi gibi orda simgesi çıkmadı ss de gönderim.
-Resim Silinmiş.

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
kardes ya bnim bi sorunum var. simdi silkroad aciorum. kasmaya gidiyorum. dw ye girince birden oyun donuo kalıo. ama lag diil. ekran donuo. nasl yapcam ya acele yardim pls. towna donmediimde hiç donmuo

Server
Flora
Takımı
Galatasaray
ekran kartı driver güncellemesi yap bir de directx9.0c kur makinayı yeniden baslat görüntü ayarlarını 1024*768 ve 85hz ve 32bit yaptınmı sorunsuzca oyuna girer kasarsın Wink

nasil yapjam ekran karti guncellemeyi. nvidia 8600gt bnimki. 8 series yazio kendi guncelleme sitesinde. ne seriisi oldunu bilmiodum 8 series yaptim. directx9.0c nerden bulcam
lütfn yardim

Kardeş sendeki aynı sorun bende de vardı ekran kalıyordu kitleniyordu onun çözümünü extraloob driverini güncelle demişti ben driveri indirdim yükledim ve düzelmedi bundan sonra ne yaptım onuda söyleyeyim gittim eski driveri sildim ve yenisini öyle yükledim sorun büyük nebze azaldı tavsiye ederim Wink

Yukarı Alt