![]() |
Punsier demiş ki:Razz
ben basliyim mi :)
Elimdeki bir bilgisayara hic bir sekilde pardus kuramiyorum
Xpde hic bir problem cikmiyor arti ubuntu kuruyorum
Cdyi Sha ve checksum yaptim dosyalarda hic bir eksik yok baska bilgisyara ayni cd ile pardusu kurdugumda hic bir problem vermiyor fakat elimdeki kendi bilgisayarima kurdugumda daha ilk bastan verdigi hata cdnizde bir kac dosya bozuk diyor
Kezaa elimde var olan cdrom surucusunu degistirip calisan ve daha once pardusu kurdugum cdrom surucsunu pardusu kuramadigim bilgisayara taktigimda gene ayni sorunu veriyor :)
Donanimlari everest ve benzeri bencmark programlari ile test ediyorum ve hic bir sorun yok ama saglam olmasina ve diger linuxlari sorunsuz kurmama ragmen pardusu hic bir sekilde kuramiyorum
Kurdugum linuxlar sirasi ile
Ubuntu
Mandriva 2007 Sprint
Kubuntu
Knoppix Dvd
Slackware
ve hic bir sorun yasamama ragmen pardusta sorun yasiyorum ne gibi bir sorun olmus olabilir :)
Terlettim biraz ama :)
Yok Canım Estafurullah.Punsier demiş ki:Razz
ben basliyim mi :)
Elimdeki bir bilgisayara hic bir sekilde pardus kuramiyorum
Xpde hic bir problem cikmiyor arti ubuntu kuruyorum
Cdyi Sha ve checksum yaptim dosyalarda hic bir eksik yok baska bilgisyara ayni cd ile pardusu kurdugumda hic bir problem vermiyor fakat elimdeki kendi bilgisayarima kurdugumda daha ilk bastan verdigi hata cdnizde bir kac dosya bozuk diyor
Kezaa elimde var olan cdrom surucusunu degistirip calisan ve daha once pardusu kurdugum cdrom surucsunu pardusu kuramadigim bilgisayara taktigimda gene ayni sorunu veriyor :)
Donanimlari everest ve benzeri bencmark programlari ile test ediyorum ve hic bir sorun yok ama saglam olmasina ve diger linuxlari sorunsuz kurmama ragmen pardusu hic bir sekilde kuramiyorum
Kurdugum linuxlar sirasi ile
Ubuntu
Mandriva 2007 Sprint
Kubuntu
Knoppix Dvd
Slackware
ve hic bir sorun yasamama ragmen pardusta sorun yasiyorum ne gibi bir sorun olmus olabilir :)
Terlettim biraz ama :)
senin ntfs mi fat32 mi ?Punsier demiş ki:Razz pardus iki sekilde calisir
live cd ve kurulabilen ben live cd calismak istemiyorm
livecdde program kuramassin tasmayi calistiramassin ayarlarini kaydedemessin bu yuzden systemi bilgisayara kurmak istiyorum :)
BaTTeRST demiş ki:ewt her pc açışımda böle modemde usb
BaTTeRST demiş ki:yardımlarım için çok saol oldu(olmasaydı modemi değiştiricektim) Rolling Eyes
RoBoCoP demiş ki:tüm driverları otomatik yükliyen bi program lazım drivermagic var sitede ama seriali yok bunun haricinde başka bir program varmı
RoBoCoP demiş ki:tüm driverları otomatik yükliyen bi program lazım drivermagic var sitede ama seriali yok bunun haricinde başka bir program varmı
Sehzade demiş ki:Ben Bilgisayarıma format attım. Format attıktan sonra ethernet kartı ile modem çalışmıyor. usb ile çalışıyor fakat çok yavaş. Yardımcı olur musunuz nsl ethernet kartı ile çalıştırabilirim Question
Hallettik yinede saolPunsier demiş ki:Sehzade demiş ki:Ben Bilgisayarıma format attım. Format attıktan sonra ethernet kartı ile modem çalışmıyor. usb ile çalışıyor fakat çok yavaş. Yardımcı olur musunuz nsl ethernet kartı ile çalıştırabilirim Question
http://rapidshare.com/files/40562480/Dr ... 22_Pro.rar
rar pass
http://www.DayWarez.com
bu siteye girip programi indir ve eterhnet kartinin marka modelini bulup internette driverini arat
buyuk ihtimal driverini tanitmadigin icin bu sorun var