oyunu indirdim ve kurdum launcher'i açınca bu hata veriyor. ne yapmam gerek :(

![]() |
yükledim kurdum bir değişiklik olmadı aynı hata devamTony Montana demiş ki:
hayır dns kullanmıyorum.farlo54 demiş ki:sanırım güncelleme yapamıyor ve böyle bir hata veriyor dns kullanıyorsan kaldırıp tekrardan denermisin.
iyi fikir belki olur. öylede bir deneAfrodizYak demiş ki:hayır dns kullanmıyorum.farlo54 demiş ki:sanırım güncelleme yapamıyor ve böyle bir hata veriyor dns kullanıyorsan kaldırıp tekrardan denermisin.dns yapıp deniyimmi
![]()
denedim oda yemedi hacımfarlo54 demiş ki:iyi fikir belki olur. öylede bir deneAfrodizYak demiş ki:hayır dns kullanmıyorum.farlo54 demiş ki:sanırım güncelleme yapamıyor ve böyle bir hata veriyor dns kullanıyorsan kaldırıp tekrardan denermisin.dns yapıp deniyimmi
![]()
![]()
sende demi aynı sorun varboy1903 demiş ki:Başka çözüm yok mu ikisinide denedim :(
malesef hocam antivirüsler ofline benimfarlo54 demiş ki:arkadaşlar acaba kullandığınız antivirüsler güncelleme yapmasını engelliyor olabilirmi ??
deniyeceğim çok teşekkürlerPzy demiş ki:Hatayı Alanlar Aşşağıdaki Linki İndirip Clientin İçine Atsınlar %100 Çözüm
http://www.multiupload.com/I39TVSXEZE
Media semihakk tan alıntıdır teşekkürler
hocam indirdim şifre hatalı diyorPzy demiş ki:dene bende aynısını yaptım şuan oyundayım ^^