filmin yarısı cybertronda geçecek diyorlar ama ne kadar doğru bilmiyorum eğer cybertronda geçerse ya skyquake olacak decepticons lideri yada unicronu çıkarıp 5.filme galvatronu bağlıyacaklarfrityus demiş ki:Çok iyi olur teknolojiden aşırı yararlanacaklar![]()
haklısın ama Michael bay bloğunda yazmıştı tf 4 çok iddalı geliyormuş ^^ benim düşüncem unicronu koyarlar 5.film içinde galvatronu bağlarlarBulent_Amca demiş ki:Bir filmi çok uzatınca tadı çıkmıyor yahu... Cıvkı çıkıyor : |
LOTR gibi yapsalar daha güzel olur , daha uzun olabilir.
O terimlerin hiçbirini anlamadım.Salvation demiş ki:Bu mesaj Bulent_Amca rumuzlu uyeden alinti yapildi
haklısın ama Michael bay bloğunda yazmıştı tf 4 çok iddalı geliyormuş ^^ benim düşüncem unicronu koyarlar 5.film içinde galvatronu bağlarlarBulent_Amca demiş ki:Bir filmi çok uzatınca tadı çıkmıyor yahu... Cıvkı çıkıyor : |
LOTR gibi yapsalar daha güzel olur , daha uzun olabilir.
Oyuncular komple değişti megan fox için söylentiler var transformers 4 için bakalım ^^Zippy demiş ki:Shia LeBeouf'u çok beğendiğim söylenemez ama oyuncu değişimi genelde kötü sonuçlanıyor
Katılıyorum.Zippy demiş ki:Shia LeBeouf'u çok beğendiğim söylenemez ama oyuncu değişimi genelde kötü sonuçlanıyor
3teki karıda güzel broMirage demiş ki:Megan Fox'dan sonra izlemeyi bıraktım.1-2'yi heyecanla izledim 3e bakmadım bile![]()
tüm robotlara can veren unicron film cybertronda geçerse unicron göz önüne çıkar unicronun istediği tek şey optimus prime'in liderlik matriksi onun içinde galvatronu canlandırması lazım yani megatronu unicron bir gezegene dönüşüyor onun için dünyaya inemez galvatron mutlaka olacaktır unicron olursafrityus demiş ki:Bi yazı okumuştum 4 için unicron kesinleşti tarzı bir şeydi ki evet mantıklı olur fakat unicronu nasıl gözler önüne çıkarıcaklar onu merak ediyorum
Bir Megan değil hiçbiri :(BthnCvk demiş ki:Bu mesaj Mirage rumuzlu uyeden alinti yapildi
3teki karıda güzel broMirage demiş ki:Megan Fox'dan sonra izlemeyi bıraktım.1-2'yi heyecanla izledim 3e bakmadım bile![]()
![]()
Hadi ya hiç ısınamadığım bi film serisiydi izlemek şart oldu deseneLemonade demiş ki:Barbara Palvin rol alacakmış
[tag]collapse[/tag]
Bu muydu tepkinCollapse demiş ki:Bu mesaj Lemonade rumuzlu uyeden alinti yapildi
Hadi ya hiç ısınamadığım bi film serisiydi izlemek şart oldu deseneLemonade demiş ki:Barbara Palvin rol alacakmış
[tag]collapse[/tag]![]()