Kayıt
24 Ekim 2008
Mesajlar
2.107
Beğeniler
0
Şehir
Cehennem^^
Trabzon'dan sürpriz transfer

- Resim Silinmiş.
Avrupa'da futbolcu arayışlarını sürdüren Trabzonspor'un, Sırbistan Ligi takımlarından Voyvodina'nın forvet oyuncusu Dragan Mrdja ile anlaşmaya vardığı iddia edildi.

Bordo - mavili yöneticilerin henüz resmi açıklama yapmadığı transferi, Voyvodina Kulübü kendi resmi internet sitesinden duyurdu. Voyvodina Kulübü'nün internet sitesindeki habere göre Trabzonspor, bu sezon Sırp Ligi'nde 22 gol atan, gol krallığı yarışında zirveye oturan, aynı zamanda da sezonun en değerli oyuncusu seçilen Mrdja ile yıllığı 400 bin Dolar'dan 3 yıllık sözleşme imzaladı. Voyvodina Kulübü'ne de 1.5 milyon Euro bonservis bedeli vermeyi kabul eden Trabzonspor, Sırp Milli Takımı'yla 2010 Dünya Kupası'nda mücadele edecek oyuncudan çok şey bekliyor. Fransa Ligi takımlarından Saint Etienne'in de ilgilendiği futbolcu Voyvodina, kulübünün internet sitesinden yaptığı açıklamada, "Trabzonspor'la Perşembe günü görüşmeye başladım ve Voyvodina da bu transferde kolaylık sağladı. Türkiye'de başarılı olmamak için bir neden görmüyorum" dedi.

26 yaşındaki futbolcu 1.87 cm boyunda ve 2008 yılından bu yana oynadığı Voyvodina'da toplam 35 kez fileleri havalandırma başarısı gösterdi.
PS:Umarım işlerine yarar aldıkları oyuncu son maçta macı satmadıkları için ayrı bir sempati duyuyorum artık Trabzonspor'a :kalp:
 
Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Yukarı Alt