Kayıt
16 Ağustos 2008
Mesajlar
2.027
Beğeniler
0
Şehir
Mimarlık


Çanakkale'den gelip Valencia'ya giden Mehmet Topal'ın Florya'daki boşluğunu kardeşi Ahmet Topal dolduracak! Galatasaray, 93 doğumlu genç oyuncuyla 2012'ye kadar sözleşme imzaladı.

2006-2007 sezonunun ilk transfer dönemi kapanmak üzereyken son gün Çanakkale Dardanelspor’dan 2 milyon Lira’ya transfer edilen Mehmet Topal, geçtiğimiz hafta 5 milyon Euro’ya Valencia’ya transfer olmuştu. Topal’ın memleketi Malatya’dan başlayan başarı hikayesini diğer genç futbolcular da kendilerine örnek alırken, Sarı-Kırmızılı yönetim ise onun Florya’daki boşluğunu hiç vakit kaybetmeden doldurdu! Mehmet Topal’ın Malatya Belediyespor’da forma giyen 1993 doğumlu öz kardeşi Ahmet Topal, Cim Bom’un U-18 takımına transfer edildi. Ağabeyi gibi orta sahada görev yapan genç Topal’la 2012 yılına kadar sözleşme imzalanırken, savaşçı kimliğiyle akranları arasından sıyrılan oyuncunun geleceği son derece parlak görünüyor. Ağabeyinin Galatasaray’da yaşadığı tecrübelerinden faydalanan Ahmet, Aslan’da kalıcı olmayı hedefliyor.

OKAN TURAN TUTMAMIŞTI
Florya’da yetişen bir başka yetenek Arda Turan’ın kardeşi Okan da Galatasaray’ın altyapısında görev yapmıştı. Ancak antrenörler Okan Turan’da gelecek görmeyince yollar ayrılmıştı. Fiziksel özellikleri itibariyle ağabeyi Mehmet Topal’ı bire bir andıran Ahmet’in ise Florya’da tutunup tutunamayacağını zaman gösterecek.


Fanatik​
 
Yukarı Alt