![]() |
Çaylak ?DeadlyHunt demiş ki:forumu çaylaklar basmış![]()
Sen tecrübeli seviyosan o da varDeadlyHunt demiş ki:forumu çaylaklar basmış![]()
yeni üyeblackmur0 demiş ki:Çaylak ?DeadlyHunt demiş ki:forumu çaylaklar basmış![]()
Gayet Güselmiş Site Gelir Gelmez Hor ve Aşşalanıcak sözler Gayet hoşDeadlyHunt demiş ki:yeni üyeblackmur0 demiş ki:Çaylak ?DeadlyHunt demiş ki:forumu çaylaklar basmış![]()
eyvallah kardeş saolasn adım murat istanbulda ikamet ediyorum.Zeratul demiş ki:yah adamın mizacı sertçaylak tan kastı yeni üye tabiki oyun bilginize bi lafı olmaz çünkü daha sizi tanımıyoruz ^^
ps : hoşgeldiniz söylememe gerek yoktur aradığınız herşey burada mevcut![]()
Seni denemediğimi Nereden ßiliyorsun ?DeadlyHunt demiş ki:Burası gördüğün gibi screenshot bölümü senin açtığın konuda ise resim göremiyorum nedense ondan dolayı çaylak demem doğal
ßenim kimsele problemim yok kardeş laf çaylak lafı ağır geldiToxicated demiş ki:Gelir gelmez polemik ? Ayrıca 1-2 taktiğimiz tutmadı lakin burda polemik yaratmaya gerek yok. NEFES guildinden biri olarak tebrik eder geçerim.
Özrü kabahatinden büyük dedikleri bu olsa gerekDeadlyHunt demiş ki:Burası gördüğün gibi screenshot bölümü senin açtığın konuda ise resim göremiyorum nedense ondan dolayı çaylak demem doğal
pacificte hiç bir gün olaysız geçmezZeratul demiş ki:toxi hacım bu pacificte ne olaylar dönüyor öyle ya bana şöyle sağlam bi char bulun bende akıyım![]()
ps : pacificin ilk günlerinde nwo ile alemlere akardık ozaman oyun pek bi zevklydi bee![]()