Guildimiz Türkiyenin En Sağlam Türk Guildlerinden Olup Bünyesinde 25den fazla 90 Lv Arkadas Barındırmaktadır Guildimiz 80 + Olmuştur Gelmek İsteyen Arkadaşlar EcHeLL-ThyPhon-ShepHerD-GeceLorDu yada diğer Tüm ThePunisherslılara Mesaj Atabilirler Gelen Arkadaşlar Düşman Guildlerden Arkadaşları Olup Onlara Yakın Davranılırsa Hiç Düşünmeden Atılacaktır Guildimiz Sadece Birlik-Arkadaşlık ve Güç İçin Bir Arada Bulunmaktadır
Bir Guild Savaşından Görüntülerimiz
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
ThePunisherslı Olmak Bir Ayrıcalıktır...
Biz Var Oldukça Siz Düşmanlarımız Gölgemizde Kalacaksınız...

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
arkadaşım guild savaşı bu 50 vs 1de olur 10 vs 1 de 1 vs 1 de pvp mi yapıyosun guild savaşı 10 vs 1 de tabi sağlam olursunuz diyosunuz siz benm chara 6-7 kişi daldınız 3 kere öldüm savaşta toplam bi kere ağzımı açmadım sadece güldüm siz ölünce 10 vs 1 biz ölünce ezigiz demi :D ya Allah askına guild savaşı ne demek birlikte savaşmak demek ne oldugunu öğrenipte gelin
Biz Var Oldukça Siz Gölgemizde Kalacaksınız

Yuru be bızı kımsenın sevmedıgını bılıoruz cunku her zaman gucluler kıskanılır ve cekilemezler!! GeceLorDu

ThePunishers Çok Güzel Bir Guild Ben SAW81 Guildden Ayrıldım AMa Tekrar Geri Gireceğim.Guildde Yardımlaşma Var.Kimsede Dolandırıcılık Yok.Bence ThePunishers'li Olmak Ayrıcalıktır :D

Beyler bende sizin guilde gelmek sterim şu an 79 um ama 80 olmak üzereyim eğer kabul ederseniz gelirim. Mr. voldemordTR3

ben free takılmayı tercih ederim.yalnız kovboy hesabı yani :wink1: ayrıca hiç söylemeden aniden uniondan atmanızda hiç hoşuma gitmedi.guildim eziktir tmm ama,bi haber verseydin...

Yukarı Alt