Ewet Arkadaşlar TheOthers Guildi Full ve Yogun Talep Üzerine TheOthersII guildini kurma kararı aldık.yeni acılacak guilde lwl farkı olmıcak.
PM:WolKe,Snowman,TheSickness
PM:WolKe,Snowman,TheSickness
![]() |
darkonder demiş ki:Hayırlı olsun...
Kimden duyduysan Yanlıs Duymussun Şu Ana Kadar Sadece Bi Guild Attık Uniden O da Uyarılarımızı Dinlemediler ve Asla Yabancı Guild Almayız ve Bizi Tanıyan Tanır Kimseyi Bişeye İnandırmak Zorunda Değilizxienne demiş ki:TheOthers hakkında hiç iyi şeyler duymadım uniona alıp turk guildlerini atıyomuşsunuz sonra yabancıları alıyomuşsunuz
Devir kulaktan duyma konulara inanma devri değil, bir konuyu,olayı kendi gözünle görmedikten sonra inanma o denilenler hurafe olur bizim unionumuzda Yabancı bi guild varsa veya olduysa şu an oyunu bırakır charlarımı dağıtırım... Guildimde 1 yada 2 kişi olmuştu onlarıda sadece Türkleri korudukları sevdikleri için aldım... Lütfen biz kimseyi kötülemiyorsak bizim kötülenmemize izin vermeyiniz...xienne demiş ki:TheOthers hakkında hiç iyi şeyler duymadım uniona alıp turk guildlerini atıyomuşsunuz sonra yabancıları alıyomuşsunuz
saoliremirem demiş ki:hayirli olsun
Dostum senn ne yapmaya calıstıgını anlamıyorumshinobi88 demiş ki:guild düzgün olması için önce basdaki isnsanları durust yola getirmek lasım
tmm anladım oyuna girmiyorrsun bu aralar benim bladeri 52 yapacaktıkwolke demiş ki:Devir kulaktan duyma konulara inanma devri değil, bir konuyu,olayı kendi gözünle görmedikten sonra inanma o denilenler hurafe olur bizim unionumuzda Yabancı bi guild varsa veya olduysa şu an oyunu bırakır charlarımı dağıtırım... Guildimde 1 yada 2 kişi olmuştu onlarıda sadece Türkleri korudukları sevdikleri için aldım... Lütfen biz kimseyi kötülemiyorsak bizim kötülenmemize izin vermeyiniz...xienne demiş ki:TheOthers hakkında hiç iyi şeyler duymadım uniona alıp turk guildlerini atıyomuşsunuz sonra yabancıları alıyomuşsunuz
Saygılar...